Fans smeken Britney Spears om een interview met Oprah te doen

Inhoudsopgave:

Fans smeken Britney Spears om een interview met Oprah te doen
Fans smeken Britney Spears om een interview met Oprah te doen
Anonim

Fans over de hele wereld maken zich al geruime tijd zorgen over Britney Spears en zijn niet verlegen om sociale media te gebruiken en dat te uiten aan iedereen die wil luisteren.

Dit gevoel van zorg en bezorgdheid werd bevestigd door de verschillende berichten die Britney op haar eigen Instagram-feeds plaatste, waarvan de meeste suggereerden dat ze dit bericht niet zelf plaatste, of diep verontrust was toen ze het doorstuurde haar gedachten.

Wat het geval ook is, fans zijn het er allemaal over eens dat Britney hulp nodig heeft en tussenkomst nodig heeft, en de FreeBritney-beweging was geboren.

Deze week is er een enorme verschuiving geweest en fans hebben een nieuw plan in gedachten voor hun favoriete ster. Terwijl de wereld zich afstemde op Oprah Winfrey die Meghan Markle en Prins Harry een platform gaf om hun persoonlijke problemen te bespreken, omarmden Britneys fans dit al snel als de volgende logische stap voor Britney Spears.

Een nieuw plan voor Britney Spears

Toen Britney Spears een afbeelding plaatste van een oog met een paar vreemde details bovenop het ooglid, begonnen fans hun gebruikelijke gesprek om te vragen of ze in orde was, en zodra een fan voorstelde dat Britney de volgende zou zijn, ga zitten en zoek hulp bij Oprah, dit idee begon al snel grip te krijgen.

Er was maar één fan nodig om de woorden te schrijven; "Brit, we hebben het Oprah-interview nodig IM BEGGING U," en onmiddellijk volgde een stroom van ondersteunende berichten.

Fans vinden dit een geweldig idee, en er lijkt geen betere oplossing voor Britney te zijn dan haar hetzelfde wereldwijde forum en de mogelijkheid om vrijuit te spreken in een veilige ruimte te geven dan haar te laten zitten met Oprah Winfrey.

Als niemand haar controleert, lijkt dit zeker de beste kans om tot op de bodem van de waarheid te komen en de speculatie die de details van haar leven zo lang heeft omringd te laten varen.

Sterke ondersteuning

Instagram-fans hebben veel steun getoond voor dit idee, en fans stellen zich nu al voor dat Britney Spears opnieuw een live-interview zou bijwonen. Het is zo lang geleden dat ze fans iets heeft kunnen geven waar ze echt in kunnen geloven, en dit lijkt te zijn wat ze nodig hebben en willen voor hun favoriete ster.

Onmiddellijke reacties tonen aan dat dit interview een sterk gedragen concept is onder fans. De schokgolf die voelde toen Meghan Markle en prins Harry de kans kregen om vrijuit te spreken, was echt monumentaal, en fans zijn het erover eens dat de stem van Britney nu op dezelfde manier moet worden gehoord.

Opmerkingen geplaatst inclusief; "OMG ja," en "Vrijheid voor Britney Spears begint met Oprah." Andere opmerkingen opgenomen; “@oprah interview Britney! Laten we beginnen met de beweging! oprahinterviewbritney”

Nu is er een beweging, een hashtag en een persoonlijke tag voor Oprah Winfrey.

Fans houden hun adem in in de hoop dat dit interview werkelijkheid wordt.

Aanbevolen: