Paris Hilton-fans smeken haar om Britney Spears te bereiken na het plaatsen van een throwback-foto

Paris Hilton-fans smeken haar om Britney Spears te bereiken na het plaatsen van een throwback-foto
Paris Hilton-fans smeken haar om Britney Spears te bereiken na het plaatsen van een throwback-foto
Anonim

Paris Hilton laat fans herinneringen ophalen nadat ze een 14-jarige foto van zichzelf deelde met popicoon Britney Spears.

In de foto grijnsde het beroemde paar allebei van oor tot oor en pronkten ze met hun kenmerkende blonde lokken. Paris droeg een grijs vest met een ketting terwijl Britney koos voor een satijnen crèmekleurig hemd.

De internationale DJ schreef bij de foto: "14 jaar geleden hebben @britneyspears en ik de selfie uitgevonden LegendsOnly."

Fans waren helemaal gehyped om een foto te zien van de vrienden - die ooit nooit apart werden afgebeeld.

Nu wordt Britney zelden met iemand anders gezien dan haar vriend Sam Asghari.

"Vindt u alstublieft een manier om contact met Britney te krijgen! Ze was toen zo zorgeloos", schreef een fan in de Parijse Instagram-commentaarsectie.

"Toen Britney nog vrienden mocht hebben. Ik hoop dat jullie op een dag weer kunnen hangen", voegde een andere fan eraan toe.

"Goed of fout - hier kon Britney haar eigen beslissingen nemen. Ik hoop dat jullie op een dag de clubs nog een keer kunnen raken, " beaamde een fan.

Maar het lijkt erop dat Paris en Britney samen zijn geweest, maar ver weg van camera's of paparazzi.

Parijs vertelde onlangs over Britney's persoonlijkheid en hun vriendschap op SiriusXM's Andy Cohen Live-show in september.

Ze zei: "Ik heb haar deze zomer gezien. We hebben diners gehad, ik zag haar in Malibu. Ik hou gewoon zoveel van haar. Ze is zo lief en zo onschuldig en zo'n aardig meisje. We praten gewoon over vrolijke dingen. Muziek, mode… leuke dingen."

"Ik hou er nooit van om negatieve dingen naar voren te brengen en mensen zich ongemakkelijk te laten voelen, dus ik heb nooit met haar over [het conservatorium] gepraat."

Britney's voogdijschap, dat wordt gecontroleerd door haar vader, begon in 2008 na haar beruchte ineenstorting in 2007.

De zangeres "Sterker" werd afgebeeld terwijl ze haar haar afscheerde in een salon in Tarzana, Californië.

Britney verloor vervolgens de voogdij over haar kinderen en werd onder 5150 onvrijwillige psychiatrische bewaring geplaatst.

De moeder van twee wil nu dat haar vader wordt verwijderd en beweert dat hij niet bereid is om de controle over haar meer dan $60 miljoen fortuin te delen.

Als klap op de vuurpijl voor fans, kondigde ze aan dat ze niet meer zal optreden totdat de zaken veranderen.

Paris deelde haar gedachten over het conservatorium met gastheer Andy en zei: "Ik heb het gevoel dat als je een volwassene bent, je je leven moet kunnen leven en niet gecontroleerd moet worden."

"Ik denk dat dat misschien komt doordat ik zo veel controle heb, dat ik kan begrijpen hoe dat zou voelen en ik kan me op dit moment niet voorstellen dat dat nog steeds met mij zou gebeuren."

"Na gewoon je hele leven te hebben gewerkt en zo hard te hebben gewerkt, is ze dit icoon en ik heb gewoon het gevoel dat ze geen enkele controle heeft over haar leven en dat vind ik gewoon niet eerlijk."

Aanbevolen: