Britney Spears zegt dat het 'bitterzoet' is om zonen ouder te zien worden terwijl fans haar smeken om 'te verbergen

Britney Spears zegt dat het 'bitterzoet' is om zonen ouder te zien worden terwijl fans haar smeken om 'te verbergen
Britney Spears zegt dat het 'bitterzoet' is om zonen ouder te zien worden terwijl fans haar smeken om 'te verbergen
Anonim

Britney Spears is wreed getrolld nadat ze had onthuld dat ze het moeilijk had om te accepteren dat haar jongens jonge mannen worden.

Het 39-jarige popicoon ging naar Instagram om verschillende kiekjes op het strand te delen met haar jonge jongens op paparazzi-foto's.

Op een van de foto's werd Britney gezien met een van de jongens terwijl ze een bikini met bloemenprint droeg, een achterstevoren baseballpet en een donkere zonnebril.

Sean en Jayden werden ook afgebeeld terwijl ze samen aan de rand van het water renden. De Grammy-winnende zangeres helpt vervolgens een van hen af te drogen met een handdoek in een derde handomdraai.

"Zo bitterzoet om ze ouder te zien worden … waarom kunnen ze niet gewoon voor altijd baby's blijven???" schreef ze in haar bijschrift en voegde eraan toe: "Ze zullen altijd van MIJ zijn!!!!!"

Maar sommige wrede trollen hebben de manier vernietigd waarop de zangeres de laatste tijd een groot aantal provocerende foto's heeft gedeeld - bewerend dat het een negatief effect op haar zonen moet hebben.

"Het feit dat ze tieners zijn, zou haar moeten doen nadenken over alle naakt- en semi-naakte posts die ze op sociale media plaatst", schreef iemand online.

"Britney gedraagt zich als een kind in plaats van een volwassen moeder van twee. Ik vraag me af hoe haar jongens denken over haar onvolwassen gedrag?" een tweede toegevoegd.

"Ja, dat is wat mensen doen. Ze groeien op. Nu ze zich realiseert dat haar zonen mannen worden, kan ze misschien stoppen met naakt poseren zodat de hele wereld het kan zien", merkte een derde op.

Maar sommige Britney-fans kwamen haar verdedigen:

"Helaas werd ze vanwege dit schijnconservatorschap beroofd van haar recht om moeder te zijn. Dat is iets wat Britney en haar kinderen nooit zullen terugkrijgen", luidde een commentaar.

Britney-Spears-en-haar-kinderen
Britney-Spears-en-haar-kinderen

Vorige maand werd Spears' vader, Jamie, 69, verwijderd als conservator van haar landgoed. Het is een rol die hij 13 jaar heeft vervuld - die de ster eerder omschreef als 'beledigend'.

Britney schreef in een Instagram-snap: "Al zoveel jaren kreeg ik te horen dat als ik erin slaagde dingen te doen, het zou kunnen eindigen … en dat is nooit gebeurd!!! Ik heb zo hard gewerkt, maar nu het hier is en dichterbij komt en dichter bij het einde ben ik erg blij, maar er zijn veel dingen die me bang maken."

De "Sterkere" zangeres vertelde verder dat ze "bang was om iets verkeerds te doen" en haar plannen om minder van haar persoonlijke leven online te delen.

Britney Spears en haar vader Jamie
Britney Spears en haar vader Jamie

"Ik zal niet zoveel posten in een wereld waar het onze vrijheid is om vrij te zijn, het is een schande!!! Ik begon dat te ervaren toen ik 4 maanden geleden voor het eerst de sleutels van mijn auto kreeg en het is 13 jaar geleden!!!!" ging ze verder.

"Ik heb de afgelopen 13 jaar niets gedaan om behandeld te worden zoals ik heb gedaan!!!' merkte ze op. "Ik walg van het systeem en wou dat ik in een ander land woonde!!!"

Aanbevolen: