Dit is hoe een ontmoeting met Beyoncé was voordat ze beroemd werd

Dit is hoe een ontmoeting met Beyoncé was voordat ze beroemd werd
Dit is hoe een ontmoeting met Beyoncé was voordat ze beroemd werd
Anonim

Ze is een Grammy-winnende, recordbrekende, intimiderende aanwezigheid van een artiest, maar lang geleden was Beyoncé gewoon een andere zangeres die beroemd probeerde te worden.

Het was natuurlijk meer dan twee decennia geleden, maar er was een tijd dat Queen Bey zelf slechts een derde van een meidenband was (OK, oorspronkelijk een vierde) die MTV probeerde te bereiken. Iedereen die tegenwoordig naar Beyoncé kijkt, realiseert zich dat ze een absolute krachtpatser is, maar sommigen zeggen dat ze niet altijd zo was.

In het begin van haar carrière zeggen sommige fans zelfs dat Bey professioneel was, enthousiast om te behagen, en echt een normaal persoon tegenover iemand die klaar leek voor wereldwijde bekendheid.

Dat was natuurlijk voordat ze Jay-Z ontmoette, en toen ze nog lid was van Destiny's kind. Maar een journalist die Bey en de andere meisjes interviewde, zei dat Beyoncé toen al iets speciaals was.

Tegenwoordig verdient ze miljoenen aan goedkeuringsdeals, maar in 1999 werkte Beyoncé zich een weg naar de top samen met Kelly Rowland plus LeToya en LaTavia, twee van de eerdere voormalige leden van Destiny's Child.

Destiny's Child Beyonce, Michelle Williams en Kelly Rowland in 2005
Destiny's Child Beyonce, Michelle Williams en Kelly Rowland in 2005

De journalist, die hun identiteit niet op Quora prijsgaf, legde uit dat ze op dat moment voor een 'lifestyle-magazine' werkten. Ze interviewden Bey en de andere drie leden van de groep (LeToya en LaTavia zouden binnenkort Destiny's Child verlaten) in de lobby van een hotel in Londen.

Hoewel de dames toen jong waren, was Beyoncé duidelijk de leider van de groep, zei de journalist. Terwijl LeToya en LaTavia "ongeïnteresseerd" leken te worden geïnterviewd (voor een schijnbaar niet bekend tijdschrift), was Beyoncé allemaal professioneel.

Ze stond te popelen om "goede antwoorden" te geven op de vragen die haar werden gesteld, en Kelly ook - "tot op zekere hoogte". De interviewer zei dat ze Beyoncé erg leuk vond en dat ze heel graag haar werk goed wilde doen met het interview.

Misschien was het op dat moment haar enthousiasme om hogerop te komen in de muziekwereld, maar een jonge en 'charmante' Beyoncé klinkt heel anders dan hoe fans haar tegenwoordig zien. Zelfs collega-beroemdheden zoals J Balvin hebben dingen te zeggen over de super-glamour-zanger.

Maar in de jaren '90, op de rand van roem, was Beyoncé het aardige meisje in interviews dat haar interviewer naar de deur bracht en misschien, als de fan/interviewer het zich goed herinnert, ze zelfs een kusje op de wang.

Het punt was, mijmerde de journalist, dat hun herinneringen aan Beyoncé gekleurd kunnen worden door het verstrijken van de tijd en de enorme omvang van haar roem vandaag. Immers, wie wil er niet aan terugdenken en zich voorstellen dat ze Bey hebben ontmoet voordat ze koningin werd, en dat ze een speciaal moment deelden met haar pre-faam?

Aanbevolen: