Samuel L. Jackson verscheen in een Eddie Murphy-klassieker voordat hij beroemd werd

Inhoudsopgave:

Samuel L. Jackson verscheen in een Eddie Murphy-klassieker voordat hij beroemd werd
Samuel L. Jackson verscheen in een Eddie Murphy-klassieker voordat hij beroemd werd
Anonim

Geld verdienen aan de kassa is de naam van het spel, en de grootste sterren in Hollywood doen dit allemaal beter dan de rest van het peloton. Deelnemen aan één franchise, zoals de MCU, is een geweldige manier om het te doen, maar sommige acteurs kunnen zelfs verbinding maken met meerdere franchises.

Samuel L. Jackson heeft gewerkt met enorme franchises zoals de Jurassic Park-franchise en de onstuitbare Pixar-machine, en dit heeft geleid tot heel veel succes. In het begin van zijn carrière nam hij echter kleinere rollen aan.

Laten we terugkijken op Jacksons carrière en zijn tijd in een Eddie Murphy-klassieker.

Samuel L. Jackson is een legende

Samuel L Jackson is de definitie van een grote ster, en hij is iemand die echt geen introductie nodig heeft. Simpel gezegd, Jackson heeft door de jaren heen in talloze hitfilms gespeeld en hij heeft uitzonderlijke uitvoeringen kunnen leveren die hem veel lovende kritieken hebben opgeleverd.

Bewijs nodig dat de man een enorm succes is geweest? Welnu, volgens Mental Floss is Jackson de best scorende box office-artiest aller tijden.

"Het betreden van de begane grond van het Marvel Cinematic Universe heeft zijn vruchten afgeworpen voor Samuel L. Jackson, maar dat is niet de enige grote franchise die heeft bijgedragen aan zijn toppositie op deze lijst: Star Wars, The Incredibles en Jurassic Park hielp ook bij het veiligstellen van zijn positie ", schrijft de site.

Dankzij het feit dat hij in films speelde die in eigen land meer dan $ 7 miljard opbrachten, kunnen we zeggen dat maar weinigen zijn succes kunnen evenaren.

Natuurlijk waren de dingen niet altijd zo voor Jackson

Het heeft Jackson lang geduurd om een ster te worden

In tegenstelling tot een aantal andere artiesten in de entertainmentindustrie, was Jackson niet meteen een succes in film of op televisie. In plaats daarvan kostte het hem geruime tijd om eindelijk zijn weg in het bedrijf te vinden. Toen hij echter eenmaal de kans kreeg om te schitteren, was hij in staat om op te vallen in een aantal projecten en aan te slaan bij het publiek.

Wat sommigen misschien niet weten, is dat nuchterheid een grote rol speelde bij het maken van grote stappen in zijn carrière.

"Twee weken nadat Jackson uit de afkickkliniek was gekomen, bood regisseur Spike Lee hem een rol aan in zijn volgende film, Jungle Fever. Het grappige is dat Jackson in de film een cocaïneverslaafde speelde, dus hij hoefde dat niet te doen. doe veel onderzoek voor de rol. Maar het was een rol die Jackson deed opvallen door veel andere prominente figuren in Hollywood ", schrijft Ventura Recovery Center.

Vanaf daar zou Jackson steeds grotere rollen krijgen, en voordat hij het wist, was hij een ster.

Het was een geweldige reis voor Jackson, maar terugkijken is altijd belangrijk. Een terugblik zal zelfs onthullen dat Jackson in een Eddie Murphy-klassieker zat lang voordat hij een begrip was.

Hij had een kleine rol in 'Coming To America'

Samuel L Jackson komt naar Amerika
Samuel L Jackson komt naar Amerika

Dus, in welke Eddie Murphy-klassieker speelde Samuel L. Jackson een rol lang voordat hij een van de populairste acteurs ter wereld was? Het blijkt dat Jackson een kleine maar gedenkwaardige rol had in de film Coming to America, die destijds een grote hit was voor Eddie Murphy en Arsenio Hall.

Tijdens de scène probeert het personage van Jackson een McDowell's te beroven, maar het personage van Eddie Murphy kan zijn vechtsportervaring gebruiken om zijn overvalpoging te dwarsbomen. Het leidt zelfs tot een hilarische regel die geleverd wordt door Arsenio Hall. Toentertijd wisten mensen niet dat de man die de overvaller speelde zo'n succesvolle carrière in Hollywood zou hebben.

Helaas zou Jackson niet verschijnen in het vervolg op Coming to America, en Eddie Murphy legde uit waarom dit het geval was en wat het personage van Jackson zou hebben gedaan in de vervolgfilm.

Volgens Murphy: "Sam Jackson, zoals je weet, is constant aan het werk, Sam werkt dit moment aan iets goeds."

"Dat was eigenlijk de scène, waar een oude McDowell's was en hij beroofde de plek 30 jaar later nog steeds. We konden de schema's niet op een rij krijgen", voegde hij eraan toe.

Dit zou echt hilarisch zijn geweest voor fans van het origineel om te zien, en het is jammer dat de schema's gewoon niet in staat waren om in de rij te staan voor de cameo.

Hoewel Samuel L. Jackson niet verscheen in het vervolg op Coming to America, is zijn opname in het origineel iets dat het na al die jaren nog specialer maakt.

Aanbevolen: