Hoe Caylee Cowan echt beroemd werd en hoe ze Casey Affleck ontmoette

Inhoudsopgave:

Hoe Caylee Cowan echt beroemd werd en hoe ze Casey Affleck ontmoette
Hoe Caylee Cowan echt beroemd werd en hoe ze Casey Affleck ontmoette
Anonim

Leeftijdsverschillen zijn een soort van standaard als het gaat om Hollywood-paren. En toch zijn popcultuurjunkies er nog steeds behoorlijk door geobsedeerd. Ze kunnen er niet over uit dat er 38 jaar tussen Larry David en zijn nieuwe vrouw Ashley Underwood zit. Of dat Madonna sinds haar scheiding consequent voor jongere mannen is gegaan, zoals Ahlamalik Williams. En nu is de aandacht gevallen op Casey Affleck van Manchester By The Sea en zijn vriendin/geruchtenverloofde, Caylee Cowan.

Casey Afflecks persoonlijke leven is de afgelopen jaren opmerkelijk geweest. Zijn strijd met alcohol en zijn scheiding in 2017 van zijn baby mama Summer Phoenix kregen veel aandacht. Maar ze verbleekt in vergelijking met de beschuldigingen van aanranding van 2010 die tegen hem werden geuit en opnieuw bekeken rond het begin van de MeToo-beweging. Casey ontkende heftig de aantijgingen, waarvan de meeste sinds 2018 niet meer publiekelijk zijn behandeld. Sterker nog, de beroemde acteur en jongere broer van Ben Affleck heeft er goed aan gedaan om sindsdien uit de schijnwerpers te blijven. Totdat hij in 2021 werd gespot met de veel jongere Caylee Cowan.

Waarom is Caylee Cowan beroemd?

Met Caylee Cowan's Instagram-volgers die 550.000 (en het aantal) bereikten en haar gezicht overal gepleisterd is, vragen velen zich af waarom ze als beroemd wordt beschouwd. Het lijdt geen twijfel dat dit deels te maken heeft met haar veelbesproken romance met Casey Affleck, die twee keer zo oud is als zij. Op het moment van schrijven is Casey 46 en Caylee 24.

Het gerucht gaat ook dat zij en Casey verloofd zijn na iets meer dan een jaar van elkaar te kennen. Maar deze beweringen zijn nog niet onderbouwd. Ze zijn puur gebaseerd op het feit dat Caylee rondliep met een vrij grote ring. Niets meer.

Maar Caylee staat niet alleen bekend als de beeldschone, veel jongere vrouw aan de arm van Casey Affleck. Ze is ook een acteur.

Caylee begon haar acteercarrière nadat ze afstudeerde van de middelbare school in Los Angeles, Californië. Ze komt meestal uit een theaterachtergrond. Tot haar theatervoorstellingen behoren rollen in drie van de beroemdste toneelstukken ooit geschreven, "Three Sisters" van Anton Tsjechov, "The Glass Menagerie" van Tennessee Williams en "Danny in The Deep Blue Seas" van John Patrick Shanley.

Dankzij het volgen van een acteerles bij de casting director van The Notebook, Matthew Berry, vond Caylee in 2018 haar weg naar film. Haar eerste paar rollen waren in korte films, maar dat veranderde in 2019 toen ze werd gecast als de hoofdrol in de op geloof gebaseerde film genaamd Sunrise In Heaven. Dit werd onmiddellijk opgevolgd door het vervolg, Forever Love.

Caylee's carrière nam een scherpe wending toen ze werd gecast in de provocerende videoclip voor 'Convenience' van Pretty Sister, in de horrorfilm Incision en in Willy's Wonderland van Nicholas Cage.

Hoewel Caylee Cowan haar grote doorbraak nog niet heeft bereikt, lijdt het geen twijfel dat 2022 haar grootste jaar tot nu toe zal zijn. Dit komt omdat ze vijf of zes projecten heeft die binnenkort uitkomen. Ze omvatten nog een tv-film, een paar onafhankelijke films en het met sterren bezaaide Spinning Gold. Het lijdt geen twijfel dat de carrière van Caylee de komende jaren alleen maar naar nieuwe hoogten zal stijgen. Ze is niet alleen opmerkelijk mooi met een uiterlijk dat lijkt op Marilyn Monroe, maar ze heeft de drukte en vastberadenheid om haar ontwikkelende talent aan de wereld te laten zien. Fans lijken zich ook aangetrokken te voelen tot haar energie, en daarom groeit haar Instagram-aanhang met de dag. Dan is er het feit dat ze ook bevriend is geraakt met een aantal A-lijst beroemdheden, waaronder Hailey Bieber.

Hoe Caylee Cowan en Casey Affleck elkaar ontmoetten

Na een paar jaar ondergedoken te zijn geweest voor het publiek, werd Casey Affleck in januari 2021 gespot tijdens een grote pda met de veel jonge Caylee Cowan. We weten niet veel over hoe Casey en Caylee elkaar precies hebben ontmoet, maar ze onthulde wel dat ze elkaar pas sinds 26 januari 2021 kennen.

In een post ter gelegenheid van de verjaardag van hun ontmoeting, schreef Caylee dat zij en Casey elkaar ontmoetten op een moment dat ze elkaar echt nodig hadden. Daarna werd ze poëtisch over wat hij voor haar betekent.

Casey reageerde met een al even papperige romantische post over hoe het paar veel heeft meegemaakt in slechts een jaar dat ze elkaar kenden en daten.

"Mijn meisje, je maakt me elke dag een betere man", schreef Casey op Instagram. " Je zou me kunnen duwen en je zou me kunnen slepen en je zou me kunnen dragen, maar in plaats daarvan loop je gewoon met me mee en praat je met me en maak je me aan het lachen. Je bent een diepe en tedere vrouw met meer vriendinnetje dan wie dan ook die ik ooit heb ontmoet. Ik ik weet niet wat ik heb gedaan om je te verdienen, maar ik ben vastbesloten om het uit te zoeken en het voor altijd te blijven doen. Hoewel het klopt, heb je een plaats in mijn hart. Ik hoop dat je zo lang blijft. Ik hou van je."

Onlangs ging het paar met een paar vrienden naar Tulum, Mexico om de 24e verjaardag van Caylee te vieren. Ook met de PDA hebben ze niet stil gezeten. Dit is iets wat de pers de afgelopen maanden heeft opgevreten. Maar ondanks het feit dat de twee zo openlijk aanhankelijk zijn, heeft geen van beide een openbare opmerking gemaakt over hoe ze elkaar hebben ontmoet of heeft ze concrete informatie over hun relatie onthuld, afgezien van hoeveel ze totaal zijn, hals over kop verliefd op elkaar.

Aanbevolen: