Meghan Markle's nettowaarde sinds het verlaten van de koninklijke familie eigenlijk hoger is dan je denkt

Inhoudsopgave:

Meghan Markle's nettowaarde sinds het verlaten van de koninklijke familie eigenlijk hoger is dan je denkt
Meghan Markle's nettowaarde sinds het verlaten van de koninklijke familie eigenlijk hoger is dan je denkt
Anonim

Terwijl Meghan Markle al bekend was in de entertainmentindustrie vanwege haar rol als Rachel Zane in het comedy-drama Suits, bereikte de carrière van de 39-jarige nieuwe hoogten nadat ze zich had gevestigd met prins Harry, die ze in juli 2016 voor het eerst ontmoette via een wederzijdse vriend.

Twee jaar later stapte het paar in het huwelijksbootje tijdens een uitbundige huwelijksceremonie in de St. George's Chapel in Windsor Castle, maar slechts enkele maanden nadat ze in het huwelijksbootje waren gestapt, voelde Meghan zich het doelwit van de Britse pers, die volgens haar de publiek met wellustige en verzonnen verhalen over haar vorige leven.

De aanstaande moeder van twee werd gestoord door online trollen die haar als opportunist hadden bestempeld omdat ze ervoor koos Frogmore Cottage (waar zij en Harry na hun huwelijk woonden) op te geven, haar baan op te zeggen als werkende royal, en ga terug naar Los Angeles - met Harry natuurlijk.

Harry en Meghan ondersteunen koningin Elizabeth II niet langer met haar koninklijke taken en zijn sindsdien verhuisd naar Montecito, Californië, maar hoeveel heeft Meghan verdiend sinds ze het VK verliet?

meghan markle koningin prins harry
meghan markle koningin prins harry

Meghan Markle's nettowaarde schiet omhoog

Toen Harry en Meghan voor het eerst naar Los Angeles verhuisden, kregen ze een prachtig herenhuis van meerdere miljoenen dollars aangeboden door Hollywood-magnaat Tyler Perry voordat het paar in augustus 2020 hun eerste huis in Montecito, Californië zou kopen voor maar liefst $ 14,65 miljoen.

Diezelfde maand werd onthuld dat de voormalige actrice en haar man een lucratieve zakelijke deal met Spotify wilden sluiten, waardoor Harry en Meghan hun eigen podcast met de streamingdienst zouden presenteren.

Volgens The Sun zou het contract met Spotify bijna 41 miljoen dollar waard zijn voor een meerjarige deal.

“Meghan was de drijvende kracht erachter. De initiële meerjarige deal heeft een waarde van meer dan £30 miljoen met het oog op verlenging binnen zes maanden”, vertelde een insider aan de publicatie.

Er werd verder vermeld dat als de tournees en live-evenementen terugkeren na de pandemie van het coronavirus, de kans groot is dat Meghan en Harry kunnen deelnemen aan liveshows van hun podcast voor nog een flinke vergoeding.

Dus, net als bij betaalde openbare optredens, zou het paar mogelijk hun podcast onderweg kunnen gebruiken en meer inkomsten kunnen verdienen met de kaartverkoop.

“Live agenten hebben de nieuwe deal van Meghan en Harry met grote belangstelling bekeken. Ze zijn overspoeld met aanbiedingen over de mogelijkheid om de podcast te bezoeken wanneer de tijd rijp is.

“Het idee zou zijn dat de evenementen heel intiem zouden zijn, met tickets die duurder zouden worden. Al het geld zou in het begin naar het goede doel gaan. Meghan en Harry zouden ze opnemen voor een klein publiek.

“Spotify, met wie hun podcast-deal is, heeft zwaar geïnvesteerd in de live-ruimte op de markt en wil podcasts onderweg gaan gebruiken. Meghan en Harry's is niet alleen enorm bekend, maar potentieel enorm lucratief."

In september 2020 werd ook onthuld dat Harry en Meghan een samenwerkingsovereenkomst hadden getekend met Netflix om originele inhoud voor het mediabedrijf te creëren voor naar schatting $ 100 miljoen, volgens de New York Times.

Andere geloofwaardige nieuwszenders beweren dat de deal veel hoger is dan dat en beweren dat het paar daadwerkelijk $ 150 miljoen zou verdienen, afhankelijk van het succes van de projecten die ze produceren en creëren voor Netflix.

Fans van de koninklijke familie maken zich zorgen over Meghan's intenties om met Netflix samen te werken, aangezien de banden tussen haar en Harry met de koningin een belangenconflict kunnen vormen.

Veel mensen geloven niet dat Netflix en Spotify deze lucratieve deals aanbieden vanwege Harry's interessante opvattingen, maar vooral vanwege zijn connectie met Buckingham Palace.

Bronnen staan erop dat de hertog en hertogin van Sussex geen enkele betrokkenheid hebben bij andere shows op de streamingdienst, zoals The Crown - Harry en Meghan zullen hun aandacht alleen richten op de inhoud die ze van plan zijn te brengen naar Netflix.

"De Sussexen waren meer bezorgd over hun eigen imago en ideeën dan over wat er nog meer op Netflix werd vertoond", vertelde een bron aan The Sun.

Het onderwerp van The Crown werd ter sprake gebracht, maar de dienst heeft er altijd op gestaan dat ze de redactie van die show overlaten aan filmmakers Leftbank en showmaker Peter Morgan en tenzij er een juridische kwestie is, is er geen inmenging.

"De hertog en hertogin hebben hier niet over gevochten, wat door sommigen als vreemd kan worden gezien gezien de volgende periode die de show zal beslaan."

Aanbevolen: