Meghan Markle en prins Harry verlaten officieel de koninklijke familie - als trollen geven Meghan de schuld

Meghan Markle en prins Harry verlaten officieel de koninklijke familie - als trollen geven Meghan de schuld
Meghan Markle en prins Harry verlaten officieel de koninklijke familie - als trollen geven Meghan de schuld
Anonim

The Queen and Buckingham Palace heeft bevestigd dat prins Harry en Meghan Markle niet zullen terugkeren als werkende leden van de koninklijke familie.

Het is de laatste nagel aan de doodskist, bijna een jaar nadat het paar zijn officiële koninklijke taken neerlegde.

De hertog en hertogin van Sussex stopten in maart 2020 als senior werkende royals. Maar er was altijd hoop dat ze terug zouden komen nadat ze een jaar de tijd hadden gekregen om een definitieve beslissing te nemen. Ze wonen nu in een herenhuis van $ 11 miljoen in Montecito, Californië.

De hertog en hertogin hebben deals getekend met Spotify en Netflix - naar schatting meer dan $ 100 miljoen waard.

De beslissing komt nadat Harry's grootvader, de hertog van Edinburgh, wordt behandeld in het King Edward VII Hospital in Londen.

De ouders van zoon Archie, 1, zullen niet langer beschermheer zijn van: de Royal Marines, RAF Honington, Royal Navy Small Ships and Diving, The Queen's Commonwe alth Trust, The Rugby Football Union, The Rugby Football League, The Royal National Theatre en de Association of Commonwe alth Universities.

The Sussexes - die zondag aankondigden dat ze hun tweede kind verwachten, hebben op 7 maart een "intiem" interview over hun leven met chatshowkoningin Oprah Winfrey

Een woordvoerder van Buckingham Palace zei vandaag in een verklaring: "De hertog en hertogin van Sussex hebben aan Hare Majesteit de Koningin bevestigd dat ze niet zullen terugkeren als werkende leden van de koninklijke familie."

"Na gesprekken met de hertog heeft de koningin schriftelijk bevestigd dat het niet mogelijk is om door te gaan met het werk van de koninklijke familie om door te gaan met de verantwoordelijkheden en plichten die horen bij een leven van openbare dienst."

"De militaire erebenoemingen en koninklijke patronaten van de hertog en hertogin zullen daarom worden teruggegeven aan Hare Majesteit, voordat ze worden herverdeeld onder werkende leden van de koninklijke familie."

"Hoewel iedereen bedroefd is door hun beslissing, blijven de hertog en hertogin zeer geliefde leden van de familie."

Een woordvoerder van Harry en Meghan zei: "Zoals blijkt uit hun werk in het afgelopen jaar, blijven de hertog en hertogin van Sussex toegewijd aan hun plicht en dienst aan het VK en de rest van de wereld, en hebben ze hun voortdurende steun aan de organisaties die ze hebben vertegenwoordigd, ongeacht hun officiële rol. We kunnen allemaal een leven van dienstbaarheid leiden. Service is universeel."

Hoewel de splitsing van de koninklijke familie in hoge mate een gezamenlijke beslissing tussen Meghan en Harry lijkt, leken trollen hun haat tegen Meghan te spuwen.

"Koninkrijk werken?? Markle "werkte" 72 dagen in 3 jaar. Ze wilde de titels, tiara's, privileges en rijkdom, maar was niet van plan om echt voor haar avondeten te zingen, "schreef iemand.

"Ik vind het verschrikkelijk als een Amerikaanse vrouw die een jaar in het VK moet hebben gewerkt voor de koningin onder invloed van de geboorte van haar man, zichzelf de hertogin van Sussex mag noemen voor haar hele leven, terwijl woonachtig in Californië. Haar kinderen zijn oud en dat zou zij ook moeten zijn, "voegde een tweede eraan toe.

"O, in godsnaam. Als iemand echt geloofde dat Megan OOIT enige interesse had in werken als een koninklijke, werken voor de koningin en ons land, of iets van enig nut doen voor het VK, dan moeten ze hun De hoofden wankelen. Heeft iemand echt geloofd dat haar kleine bezoekjes aan de bakkerij in Oost-Londen en wat ze ook nog een paar weken deed, echt interessant voor haar waren? Ik lach als ik denk aan alle ruzies die ik had met mensen die schreeuwden " ze zal geweldige dingen doen voor de vrouwen van het VK - kijk maar!" een derde stemde in.

Aanbevolen: