Waarom 'Brothers and Wives' de relatie van prins Harry en Meghan Markle met de koninklijke familie opnieuw zou kunnen verpesten

Inhoudsopgave:

Waarom 'Brothers and Wives' de relatie van prins Harry en Meghan Markle met de koninklijke familie opnieuw zou kunnen verpesten
Waarom 'Brothers and Wives' de relatie van prins Harry en Meghan Markle met de koninklijke familie opnieuw zou kunnen verpesten
Anonim

Hoewel de koninklijke familie hun relaties met Prins Harry en Meghan Markle is blijven herstellen, kan een nieuw boek de voortgang ontrafelen. Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry en Meghan bespreken de levens van prins Harry en prins William en alles wat hen is overkomen toen ze opgroeiden, terwijl ze verschillende controverses tegenkomen over de manier waarop hun relatie is veranderd.

Na de aankondiging van hun vertrek uit de koninklijke familie, namen zowel Markle als prins Harry deel aan een controversieel interview met Oprah Winfrey. Ze spraken over hun tijd in het paleis en de problemen die zich kort na het huwelijk voordeden. Hoewel ze geen namen noemden, legden de twee verklaringen af over racisme en de vragen die ze kregen over de huidskleur van hun kind.

Hoewel ze de privacy van het gezin respecteerden, hebben onderzoekers van Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry en Meghan besloten te bevestigen wie wat heeft gedaan. Helaas konden ze het lid bevestigen dat de opmerkingen over de huidskleur van hun kind maakte, en volgens hun bevindingen was het Prins Charles.

Racisme met betrekking tot de huidskleur van Harry en Meghan's kinderen

Volgens pagina zes bevestigde een boekbijdrager dat het boek het incident bevat met betrekking tot prins Charles die de huidskleur van de toekomstige kinderen van prins Harry en Meghan Markle in twijfel trekt. Prins Charles ging zitten voor het ontbijt en mijmerde tegen zijn vrouw Camilla: "Ik vraag me af hoe de kinderen eruit zullen zien?"

Hoewel Camilla antwoordde: "Nou, absoluut prachtig, ik ben er zeker van", zou Charles zijn stem verlagen en vroeg: "Ik bedoel, wat denk je dat de huidskleur van hun kinderen zou kunnen zijn?"

Vanaf deze publicatie heeft prins Charles nog geen commentaar gegeven op de beschuldigingen dat hij de niet nader genoemde 'senior royal' is uit het interview van prins Harry en Markle. Vóór deze zaak waren er geen grote problemen geweest tussen hem, prins Harry of Markle.

'Brothers and Wives' zullen het vertrek van Harry en Meghan onthullen

Behalve de kwesties van racisme, gaat het boek ook dieper in op de exacte reden waarom Prins Harry en Markle besloten om de koninklijke familie te verlaten. Een bron vertelde Geo News dat de keuze van koningin Elizabeth om een foto van kleinzoon prins Harry, Markle en Archie te verwijderen, leidde tot het vertrek van het paar. Het boek citeert een bron die uitlegt dat de koningin "over de tafels keek waar de foto's die ze zo liefdevol had uitgezocht, waren gerangschikt."Alles was in orde, op één na", zei [de koningin] tegen de directeur." Toen wees ze naar de foto van Sussex en zei: "Die, ik neem aan dat we die niet nodig hebben."

Koningin Elizabeth heeft evenmin gereageerd op de aantijgingen. Op het moment van deze publicatie hebben bronnen de betrokkenheid van prins William en Kate Middleton bij het boek niet besproken. Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry en Meghan zal op 30 november in de winkels en online verschijnen.

Aanbevolen: