J-Lo beschuldigd van 'Calling Paps' terwijl ze herenigd wordt met A-Rod na 'Split

J-Lo beschuldigd van 'Calling Paps' terwijl ze herenigd wordt met A-Rod na 'Split
J-Lo beschuldigd van 'Calling Paps' terwijl ze herenigd wordt met A-Rod na 'Split
Anonim

Jennifer Lopez heeft een oogje gekregen van fans nadat zij en Alex Rodriguez zoenend werden gespot in de Dominicaanse Republiek.

Het stel gaf zaterdag toe dat ze "sommige dingen doorwerkten" na gespleten geruchten. De 51-jarige zangeres/actrice leek wat rust te nemen bij het filmen van haar nieuwe film, Shotgun Wedding.

Toen ze haar verloofde door de glazen schuifdeuren van hun landhuis zag lopen, begroette de Selena-actrice haar beau met een kus.

Lopez bond de riem van haar witte pluche badstof badjas strak om haar middel terwijl ze buiten op een ligstoel lag. Alex werd gezien met een babyblauw wegwerpmasker, terwijl hij op Jennifers niveau knielde voor kusjes.

Op zondag stopte Lopez de geruchten over een splitsing met A-Rod met een video op de melodie van "Pretty B Freestyle" van Saweetie.

J. Lo ondertitelde de compilatie van clips, "Sunday brunch playlist."

Het bevatte beelden van zichzelf van de inhuldiging en de recreatie van haar "Love Don't Cost a Thing" muziekvideo.

Terwijl Saweetie het couplet rapt: "Ik maak me geen zorgen over een blog of een b / Ik spreek over mijn bewegingen alsof het nieuws is, jij een verklikker / Elke leugen van je lippen levert me views op, Ik geef toe, "J. Lo's video toonde vervolgens de krantenkoppen van de media in het weekend over haar breuk met haar voormalige honkbalspeler-boo.

Maar fans waren hier niet voor de foto's en beschuldigden het stel ervan hun "uit elkaar gaan" te faken.

“Nep, in scène gezet en gerepeteerd”, schreef een fan online.

"Wie heeft de paps gebeld?" een tweede toegevoegd.

“Het was allemaal een publiciteitsstunt. Genereer meer publiciteit als koppel. Ze zijn zeker niet het eerste stel dat het heeft gedaan. En zeker, het gaat om geld. Zoals meer geld,' viel een derde in.

Het paar bracht in het weekend een verklaring uit waarin stond dat eerdere berichten over hun splitsing "onnauwkeurig" waren en dat ze "sommige dingen aan het oplossen zijn", aldus TMZ.

Jennifer Lopez A-Rod Emme Marc Anthony
Jennifer Lopez A-Rod Emme Marc Anthony

A-Rod en J-Lo begonnen te daten in 2017 en naar verluidt hebben ze hun tweejarige verloving op vrijdag afgeblazen.

Er wordt volop gespeculeerd op sociale media dat het paar publiciteit voor zichzelf probeert te creëren.

Het komt nadat de artiest "If You Had My Love" werd bekritiseerd voor het online delen van een emotionele foto van haar 13-jarige dochter Emme die huilde. Het kwam kort na berichten dat ze haar verloving met verloofde Alex had beëindigd Rodriguez.

In het trieste moment was Emme te zien huilen in de armen van haar vader Marc Anthony, terwijl ze een FaceTime-gesprek voerde met de 51-jarige zangeres/actrice.

"Als ze verdrietig zijn, maar mama en papa zijn er kokosnoten", schreef Lopez bij de post.

Jennifer-Lopez-Alex Rodriguez Kids
Jennifer-Lopez-Alex Rodriguez Kids

Lopez vervolgde: "Ik hou van je!! Zo trots op je."

Emme, wiens tweelingbroer Max niet op de foto stond, was in tranen te zien toen ze haar vader de hand vasthield in de schermafbeelding van hun FaceTime-gesprek met Jennifer.

Lopez' kinderen kregen een hechte band met Rodriguez' twee dochters, Natasha, 14, en de tienjarige Ella, die hij deelt met ex-vrouw Cynthia Rodriguez.

In 2018 gutste Lopez dat de samengestelde families "beste vrienden waren geworden" en zei dat zij en Rodriguez "niets beters hadden kunnen wensen dan dat ze met z'n vieren met elkaar konden opschieten."

Aanbevolen: