Ariana Grande's man wordt beschuldigd van 'Third Wheeling' op reis naar de film met The Weeknd

Ariana Grande's man wordt beschuldigd van 'Third Wheeling' op reis naar de film met The Weeknd
Ariana Grande's man wordt beschuldigd van 'Third Wheeling' op reis naar de film met The Weeknd
Anonim

Een tripje naar de film zorgt voor een klassieke date - maar het gerucht gaat dat er drie mensen waren op Ariana Grande's date night op dinsdag!

Grande en haar man D alton Gomez werden dinsdagavond (31 augustus) in Californië gespot bij een vertoning van de nieuwe horrorfilm Candyman. De zangeres van 'positions' en haar beau zouden een keer in de zaal een ontmoeting hebben gehad met collega-hitlijsttopper The Weeknd.

Hoewel niet afgebeeld met het pasgetrouwde stel, werd The Weeknd, wiens echte naam Abel Tesfaye is, gefotografeerd door paparazzi die afzonderlijk het gebouw binnengingen waarin de vertoning plaatsvond. Nu speculeren fans over de relatie tussen Grande en Tesfaye, en wie precies de derde keer deed tijdens deze groepsfilmreis. De twee superstermuzikanten hebben meerdere keren samengewerkt met als meest recente co-release een remix van Tesfaye's hit "Save Your Tears" in april van dit jaar.

Eén fanaccount onderschreef de foto's van het paar dat afzonderlijk het evenement betrad. Ze twitterden: "iemand zei dat ariana uitging met haar man en haar man op het werk."

Een andere fan twitterde: "ariana en d alton ontmoetten abel voor de vertoning van 'candyman' en iemand zei 'd alton third wheeling' PLS"

Ondanks hun frequente samenwerkingen en schijnbaar hechte vriendschap, lijken de dingen tussen Grande en Tesfaye alleen maar platonisch te zijn geweest. Vorige maand kwam het paar weer bij elkaar voor een Vevo Live Performance van "off the table", een nummer dat ze opnamen voor Grande's meest recente album Positions.

Grande toonde onlangs ook liefde voor Tesfaye's spraakmakende ex-vriendin Selena Gomez nadat de voormalige Disney-ster op video was opgenomen terwijl ze meezong met een van Grande's liedjes.

Sommige fans van Ariana waren van mening dat het steunen van een romantische relatie tussen haar en The Weeknd respectloos was voor D alton Gomez, de makelaar die Grande eerder dit jaar in een privéceremonie trouwde. Een persoon twitterde: "Kunnen jullie Abel en Ariana niet verzenden, jullie weten verdomd goed dat ze getrouwd is."

Een andere Twitter-gebruiker uitte zijn frustratie over de geruchten tussen de twee langdurige medewerkers en vrienden en schreef: "Waarom is het zo moeilijk om te begrijpen dat Ari en Abel besties zijn? mannen en vrouwen kunnen gewoon vrienden zijn, weet je dat? EN ARIANA IS GETROUWD OM GODS SAKE."

Ondertussen hoopten Grande-fans dat de vriendschap tussen de twee zangers zou kunnen betekenen dat er nog meer gezamenlijke projecten in de maak zijn, met één tweet, "heb een plan nodig voor ariana en abel om al een gezamenlijk album te maken, want het is wat de mensen willen".

Maar anderen waren gewoon blij om hun favoriete celeb buiten te zien, terwijl @jihyobarbie tweette: "laten we de jongens vergeten en kijken hoe goed ariana eruitziet".

Aanbevolen: