Van Jones beschuldigd van falend wetsexamen Kim Kardashian terwijl romantische geruchten wervelen

Van Jones beschuldigd van falend wetsexamen Kim Kardashian terwijl romantische geruchten wervelen
Van Jones beschuldigd van falend wetsexamen Kim Kardashian terwijl romantische geruchten wervelen
Anonim

Kim Kardashian vertelt over haar relatie met de knappe CNN-presentator Van Jones.

In gesprek met Andy Cohen over Keeping Up with the Kardashians reünieshow The Final Curtain Part 1 op donderdag op E! de 40-jarige realityster zette fans recht op de rapporten.

Kim vroeg in februari de scheiding aan van haar derde echtgenoot Kanye West, terwijl Van in 2019 de scheiding aanvroeg van zijn vrouw van 14 jaar Jana Carter.

Afbeelding
Afbeelding

volhouden dat er niets aan de hand was tussen het paar, bekende Kim:

"Van sms'te me en zei: 'Dit gerucht heeft me zoveel dates opgeleverd en ik ben zo dankbaar, dus ik ben je iets schuldig."'

Van, 52, schakelde Kardashian voor het eerst in in 2018 om hem te helpen president Donald Trump te overtuigen om de First Step Act goed te keuren. Daarna werd hij haar juridische mentor.

Tijdens de finale van de KUWTK-serie op 10 juni, onthulde Kim dat ze "helemaal balen" was dat ze voor de tweede keer voor het "Baby Bar"-examen was gezakt en dat ze het later deze maand opnieuw zal proberen.

De zakenvrouw treedt in de voetsporen van haar overleden vader - OJ Simpson-advocaat Robert Kardashian Sr. - die op 59-jarige leeftijd stierf aan slokdarmkanker in 2003 toen ze nog maar 22 was.

Hoewel Kim romantiekgeruchten vernietigde, gooiden sommige fans zout op de lesmethoden van Jones nadat Kim was gezakt voor haar rechtenexamen.

Van Jones Kim Kardashian
Van Jones Kim Kardashian

"Niet echt een mentor sinds ze er twee keer voor gefaald heeft", las een louche opmerking.

"Als hij haar mentor was. Ze studeerden niet! Ze faalde 2 keer geloof ik," voegde een tweede eraan toe.

Maar sommigen prezen Kim omdat ze open was met haar juridische reis.

"Ik waardeer het eigenlijk dat ze haar mislukkingen deelt om de babybar te passeren. In deze wereld gedreven door sociale media waar mensen alleen de goede dingen in hun leven posten en proberen een leven van totale perfectie te portretteren, is het verfrissend om iemand te zien met invloed op sociale media laten zien dat het leven niet altijd perfect is en dat je hard moet werken om goede dingen te krijgen. Ze heeft deze keer haar zin niet kunnen kopen", schreef een fan online.

Ondertussen hebben fans van Kanye West online commentaar geleverd over hoe "gelukkig" de Grammy-winnaar eruitziet nadat hij is gespot met supermodel Irina Shayk.

In exclusieve afbeeldingen verkregen door DailyMail.com, kan Kanye, 44, worden gezien terwijl ze geniet van een romantisch rendez-vous met Irina, 35, in de Provence, Frankrijk. Bronnen zeggen dat ze samen in een luxe boetiekhotel van 600 hectare verblijven, genaamd Villa La Coste.

Speculaties over een mogelijke relatie tussen de twee begon eind vorige maand. Het Russische supermodel deelt een kind met acteur Bradley Cooper.

Aanbevolen: