Larsa Pippen beschuldigd van 'dorst' te zijn terwijl ze de tiktok van Kylie Jenner kopieert

Larsa Pippen beschuldigd van 'dorst' te zijn terwijl ze de tiktok van Kylie Jenner kopieert
Larsa Pippen beschuldigd van 'dorst' te zijn terwijl ze de tiktok van Kylie Jenner kopieert
Anonim

Larsa Pippen veroorzaakte een storm op haar Instagram-pagina voor haar 2 miljoen volgers.

De 46-jarige blondine schreef bij de video: "Ik verveel me in huis en ik verveel me in huis", waarbij ze een Tik Tok-meme nabootste die begin vorig jaar viraal ging.

Ze uploadde haar nieuwe bericht bijna een jaar nadat haar voormalige vriendin Kylie Jenner, 23, dezelfde meme opnieuw had gemaakt op haar eigen Instagram-pagina.

"Verveeld in huis en ik ben in huis verveeld", is afkomstig van een Tik Tok-rap van Curtis Roach.

De meme werd enorm populair toen de coronavirusvergrendelingen het land in maart 2020 overspoelden, toen Kylie haar eigen versie deelde.

Ondertussen was Larsa, die precies twee keer zo oud is als Kylie, bevriend met de Kardashian-Jenners, totdat ze haar afhakten.

Nadat Larsa haar video "verveeld in huis" had gepost, werd ze genadeloos getrolld.

"Een 50-jarige pruilende op Tik Tok. Thirsty AF", schreef een fan.

Toen je 46 bent en 'een storm uitspuugt' ging er iets mis in je leven ', viel een ander binnen.

Als je 46 bent en 4 of 5 kinderen hebt, zou het woord vervelen niet eens in je vocabulaire moeten staan. Ga iets productiefs doen. Breng tijd door met je kinderen, zoek wat waardigheid of zoiets. Ze zou ALLES moeten doen, behalve vissengezichten trekken op sociale media of wanhopig dorstig doen', viel een derde in.

Ondertussen haalde Larsa een paar weken geleden de krantenkoppen, toen er foto's tevoorschijn kwamen van haar hand in hand met een mysterieuze man. Het duurde niet lang voordat internetspeurders erachter kwamen dat hij de 24-jarige basketballer Malik Beasley was.

Net toen we de foto's zagen, zo was Beasley's vrouw, Instagram-model Montana Yao.

Yao, die een kind heeft met Beasley, is naar verluidt "overrompeld" door het beeld, aldus TMZ. Larsa en Malik doen het echter nog steeds goed, waarbij het paar constant flirt op sociale media.

Pippen ging vorig jaar ook viraal toen ze beweerde dat Kim's man - Kanye West - "haar heeft gehersenspoeld" en de reden is waarom ze ruzie heeft gemaakt.

Larsa verdedigde zichzelf en vertelde de Hollywood Raw Podcast dat ze "niets had gedaan" om een breuk te veroorzaken.

Larsa beweert dat Kanye zich tegen haar keerde toen ze hem blokkeerde nadat ze ziek werd van zijn constante vroege ochtendoproepen. De rapper zou de moeder van vier kinderen om vier uur 's ochtends hebben gebeld "om te razen."

Aanbevolen: