Het huis van Britney Spears was spookachtig, volgens haar make-upartiest

Inhoudsopgave:

Het huis van Britney Spears was spookachtig, volgens haar make-upartiest
Het huis van Britney Spears was spookachtig, volgens haar make-upartiest
Anonim

Dood de lichten! Britney Spears heeft een spookachtig verhaal te vertellen, via haar oude vriend en visagist Julianne Kaye. Julianne verscheen op de podcast 'We moeten praten over Britney' en vertelde onverwachte waarheden achter de schermen over de ervaring van haar voormalige klant in een herenhuis op de top van de Sunset Strip in Los Angeles.

Britney woonde in het Sunset Plaza-herenhuis (hieronder afgebeeld) en deelde het kort met Justin Timberlake. Hier is een kort overzicht van Britney's ervaringen in het pand - inclusief de grimmige connectie met de dood van Brittany Murphy.

Britney zei dat ze een spookachtige ontmoeting had

Britney Spears' oude huis met uitzicht op het buitenzwembad
Britney Spears' oude huis met uitzicht op het buitenzwembad

Volgens Julianne op de podcast verliet Britney het landhuis nadat ze zich daar door een bijzonder spookachtig moment onveilig voelde. Ze vertelde de visagiste over de slechte vibes waardoor ze voorgoed het huis verliet.

"[Britney] had die plek op Sunset Plaza, en ik ga gewoon zeggen, dit is echt raar", begint Julianne. "Ze belt me… Ik heb mijn vriend Reiki-genezing bij haar laten doen, hij was naar boven gekomen, ik denk dat ze een waanzinnig feestweekend had gehad en moest ontspannen. Hij ging weg en ze zweert bij God dat hij een of ander spiritueel portaal heeft geopend of iets, en deze kwade geesten waren binnengekomen… en ze probeerden haar van de trap te duwen of zoiets geks."

"Het was zo erg dat ze wegging", beweerde Julianne in de podcast. "Ze ging naar het Casa Del Mar hotel om daar te blijven en ging nooit meer terug naar het huis. Ze zegt: 'Ik weet dat je gaat denken dat ik gek ben. Ik ben niet gek. Ik weet wat ik zag, ik weet het wat ik voelde.'"

Britney Spears' oude badkamer interieur uitzicht op bad
Britney Spears' oude badkamer interieur uitzicht op bad

Julianne zegt ook dat Britneys verslag van het incident de verschijning omvatte van een spookachtig stel (een man en een vrouw) die "erg verontrust" leken.

Hoewel niemand kan zeggen of Britney deze "slechte geesten" echt voelde, is de podcast-host zorgvuldig om Julianne's account in evenwicht te brengen met het feit dat "wetenschappelijke en medisch erkende" professionals paranormale speculatie erkennen als soms een symptoom van geestesziekte. Arme Britney uit de vroege jaren '00 voelde zich hoe dan ook onveilig, dus onze harten gaan naar haar uit.

Brittany Murphy overleed daar later

Brittany Murphy gezicht close-up
Brittany Murphy gezicht close-up

Sociale media gonzen ook van details over het leven van Brittany Murphy, met nieuws over een biografische documentaire die binnenkort op HBO verschijnt. Het bleek dat ze Britney's Sunset Plaza-herenhuis in 2008 kocht en slechts een jaar later stierf in de badkamer.

Bretagne's echtgenoot Simon Monjack stierf uiteindelijk zelf in het huis in 2009. De tragedie van dit stel bracht een gast op 'We Need to Talk About Britney' ertoe te speculeren dat Bretagne en Simon de spookachtige figuren waren die Britney Spears op haar zag noodlottige gisteravond in het landhuis:

"Is het dat Britney in de toekomst keek en zag dat Brittany Murphy en haar man 'erg gestoord' waren in dat huis?" hij vraagt. Chillen.

Aanbevolen: