Elin Nordegren verdiende het dubbele van het geld na de verkoop van haar voormalige huis in North Palm Beach

Inhoudsopgave:

Elin Nordegren verdiende het dubbele van het geld na de verkoop van haar voormalige huis in North Palm Beach
Elin Nordegren verdiende het dubbele van het geld na de verkoop van haar voormalige huis in North Palm Beach
Anonim

Het is nogal duidelijk dat het leven van Elin Nordegren nooit meer hetzelfde was na haar breuk met Tiger Woods. Ze werd uit de schijnwerpers geduwd, maar ze liep niet met lege handen weg, met een behoorlijk vermogen.

We zullen kijken hoeveel de vrouw van Tiger Woods verdiende met de schikking en daarnaast zullen we ook enkele van haar opmerkelijke investeringen laten zien, met name in de wereld van onroerend goed na haar splitsing van de meest populaire golfer.

Elin Nordegren verdiende een fortuin na haar scheiding met Tiger Woods

In november 2009 veranderde het leven van Tiger Woods voor altijd. Hij crashte met zijn SUV en later publiceerde de National Enquirer een verhaal over zijn vele ontrouw.

Wat leek op de perfecte relatie met Elin Nordegren, werd plotseling aangetast. Het veroorzaakte een enorme scheiding tussen de twee en bovendien tekende Elin een NDA om de zaken privé te houden.

Wat de schikking betreft, blijven de cijfers erg scheef. Sommige publicaties melden dat Elin bedragen heeft ontvangen die schommelen rond de $750 miljoen, wat hoogst onwaarschijnlijk lijkt.

Het waarschijnlijke aantal dat ook elders wordt vermeld, is $ 100 miljoen. Dit bedrag is behoorlijk fors, maar in het grote geheel geen grote kans op Tiger's enorme bankrekening.

Hoewel de reputatie van Tiger destijds een deuk kreeg, verliepen de zaken achter de schermen op vriendschappelijke voet tussen de twee. Dat was vooral goed gedocumenteerd in hun gezamenlijke verklaring met betrekking tot de echtscheiding.

"We zijn verdrietig dat ons huwelijk voorbij is en we wensen elkaar het allerbeste voor de toekomst. Hoewel we niet langer getrouwd zijn, zijn we de ouders van twee geweldige kinderen en hun geluk was en zal altijd blijven zijn, van het grootste belang voor ons beiden. Toen we eenmaal tot de beslissing kwamen dat ons huwelijk ten einde was, was de primaire focus van onze vriendschappelijke besprekingen het verzekeren van hun toekomstig welzijn."

Samen met enorme sommen geld, scoorde Elin veel met eigendommen na hun scheiding. Als het op een bepaald landgoed aankwam, maakte Elin het dubbele van de winst, maar in werkelijkheid had ze zelfs meer kunnen verdienen…

Elin Nordegren verkocht haar huis in Palm Beach voor $29 miljoen

Het huis in North Palm Beach ziet eruit als een droomlandgoed voor iedereen. Volgens de Real Deal had het prachtige huis echter voor nog meer kunnen worden verkocht.

De initiële vraagprijs was $ 49,5 miljoen in 2018. Dat aantal zakte helemaal naar $ 29 miljoen, verkocht aan Russell Weiner, de maker van Rockstar Energy-drank.

Ondanks de scherpe prijsdaling maakte Nordegren nog steeds een mooie winst door het onroerend goed te kopen voor $ 12,25 miljoen in 2011, na haar scheiding van Tiger Woods.

Makelaar suggereert dat de enorme prijsdaling eenvoudig had kunnen worden gedaan omdat het huis in het begin te duur was, iets dat veel gebeurt op de dure markt in Florida.

“Hoewel het huis van Elin Nordegren echt spectaculair was en alle mogelijke kenmerken en voorzieningen had die men zou willen, zowel van binnen als van buiten, zijn eigendommen van dit kaliber doorgaans ingeprijsd met een ambitieuze benadering, om het water te testen en te zien wat een bod zou kunnen brengen”, zegt Cara Ameer.

Dat was niet alles wat Elin Nordegren's vastgoedinvesteringen betreft…

Elin Nordegren verkocht ook haar appartement in Juno Beach, Florida

Kort na de massale verkoop van een strandhuis stond Elin opnieuw aan de kant van de verkoper, deze keer zette ze haar appartement in Juno Beach, Florida op de markt.

Volgens The List zag de ex van Tiger opnieuw een groot rendement op de eenheid uit.

"Destijds zou ze bijna $ 1,1 miljoen hebben betaald voor het huis van 1.866 vierkante meter."

"In 2017 probeerde Nordegren een grote winst te maken op het appartement, waarbij ze haar oorspronkelijke verkoopprijs op $ 2,4 miljoen zette. Zelfs nadat ze $ 200.000 van de prijs had afgeslagen, was ze nog steeds niet in staat om over een verkoop te onderhandelen."

Uiteindelijk werd het appartement uiteindelijk verkocht voor $ 1,9 miljoen, met een winst van $ 855.000. Helemaal niet slecht!

Aanbevolen: