‘Hannah Montana’-fans bezoeken Miley Cyrus’ beste momenten op het 15-jarig jubileum van de show

Inhoudsopgave:

‘Hannah Montana’-fans bezoeken Miley Cyrus’ beste momenten op het 15-jarig jubileum van de show
‘Hannah Montana’-fans bezoeken Miley Cyrus’ beste momenten op het 15-jarig jubileum van de show
Anonim

Miley's onvergetelijke televisiepauze heeft haar succes als zangeres sterk beïnvloed!

We maakten voor het eerst kennis met Miley Cyrus in Hannah Montana, toen ze nog maar 12 jaar oud was. Sinds haar popsterdagen met pruiken, is Miley uitgegroeid tot een volwassen vrouw en heeft ze een ongelooflijke solozangcarrière.

Het is 15 jaar geleden dat Hannah Montana in première ging op Disney Channel, maar de erfenis van de sitcom leeft voort. Het veranderde Miley's carrière voor altijd, waardoor ze een van de meest herkenbare tienersterren werd tussen 2006-2011 en de basis legde voor haar toekomstige uitstapje in de muziekindustrie.

De beste Hannah Montana-momenten ooit

Hannah Montana schreef het leven van Miley Stewart, een gemiddelde tiener die een geheim dubbelleven leidt als een beroemde popzangeres. Ze worstelt met het verbergen van haar ware identiteit en neemt de naam "Hannah Montana" aan om een normaal leven te leiden als tienermeisje. Natuurlijk botsen de twee persoonlijkheden van Miley voortdurend met elkaar.

Fans deelden de beste momenten uit de sitcom, vanaf het moment dat Miley haar geheim onthulde aan haar beste vriendin Lilly (Emily Osment), haar grootste optredens op het podium, Hannah Montana's verbazingwekkende kast oftewel de garderobe van elke 13- dromen van een jarige en meer!

@OChannahMontana deelde een scène uit de allereerste aflevering van de serie, waar Hannah's gezicht bedekt was met taart!

In de aflevering breekt Miley's beste vriendin Lilly in in de kamer van haar alter ego, toegewijd om vriendschap met haar te sluiten. Bang dat ze haar zal herkennen, duikt Miley met haar hoofd in een taart…in een van de grappigste scènes van de show.

Hannah Montana bevatte ook enkele van de beste muziek, wat bijdraagt aan het tijdperk van succesvolle Disney Channel-muziek naast High School Musical en Camp Rock.

Miley was een ander persoon zodra ze haar blonde pruik opzette en de beste popmuzieknummers uitvoerde die Disney ooit had gezien. Volgens deze fan is Rockstar "een van de beste nummers aller tijden".

Het is ook 15 jaar geleden sinds het meest epische Disney Channel-moment, toen Miley Stewart opende over haar geheime leven, aan haar beste vriendin Lilly. Ze neemt haar mee op een rondleiding door de geheime inloopkast, waar Hannah's echte kleren zorgvuldig worden verborgen.

Het is 15 jaar geleden dat Miley Cyrus haar pruik droeg en fans charmeerde als Hannah, en het lijkt de perfecte tijd voor een spin-off van Hannah Montana!

Aanbevolen: