Miley Cyrus verloor Hannah Montana bijna aan deze sterren en het was niet alleen Taylor Momsen

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus verloor Hannah Montana bijna aan deze sterren en het was niet alleen Taylor Momsen
Miley Cyrus verloor Hannah Montana bijna aan deze sterren en het was niet alleen Taylor Momsen
Anonim

Kun je je iemand anders voorstellen dan Miley Cyrus die de rol van Hannah Montana speelt? Zou iemand anders haar identiteit met alleen een blonde pruik zo perfect kunnen verbergen?

Miley Cyrus was een pre-tiener sensatie tijdens Hannah Montana's 2006-2011 run. De show was een enorme hit voor Disney en het veranderde de jonge actrice in een superster. Het verhaal van Miley Stewart (gespeeld door Cyrus), die overdag een vaste student was, maar 's nachts een popzangeres werd, raakte destijds een snaar bij kinderen. De sitcom draaide om Miley die haar identiteit probeerde te verbergen voor de mensen om haar heen. Haar echte vader, zanger Billy Ray Cyrus, speelde haar vader in de show. De cast omvatte ook haar broer Jackson (Jason Earles), en vrienden Lily (Emily Osment) en Oliver (Mitchel Musso).

Zou Hannah hetzelfde zijn geweest zonder Miley? We zullen het nooit zeker weten.

8 Wat Hannah Montana had kunnen zijn

Kun je je Alexis Texas voorstellen? Hannah Cabana? Samantha York? Dit waren drie van de oorspronkelijke namen die in aanmerking kwamen voor Hannah Montana.

Het idee voor wat we nu kennen als Hannah Montana kwam uit een aflevering van Disney-hit That's So Raven. Het uitgangspunt was dat een kindsterretje van een populaire tv-show besloot om het leven op een normale school te proberen. De naam van het meisje zou Chloe Stewart zijn.

Miley probeerde oorspronkelijk voor de 'beste vriendin' Lilly, maar ze dachten dat ze een beter hoofdpersonage zou zijn. Toen ze de rol kreeg, veranderden ze haar naam van Chloe in Miley. De rest is geschiedenis.

7 Drama over Hannah Montana Casting

Er was onlangs een virale TikTok van @fernandacortesx waarin stond dat zangeres en Cheetah Girls 2-ster, Belinda Peregrin, bij de laatste drie was voor de hoofdrol in Hannah Montana.

Lisa London, die de originele casting director was van de populaire Disney-show, plaatste op 17 augustus een video om dingen te corrigeren.

"Ik ben eigenlijk de originele casting director van Hannah Montana en ik heb Miley Cyrus ontdekt", aldus Lisa. "Ik wilde iedereen laten weten dat Belinda - die trouwens heel aardig is - nooit in de top drie heeft gestaan voor de rol van Hannah."

Ze zei verder wie de andere twee waren in die top drie. Taylor Momsen en Daniella Monet waren in voor de rol van Chloe, ook bekend als Miley Stewart.

6 Taylor Momsen kreeg Hannah niet maar…

Het zou heel anders zijn geweest als Taylor Momsen de rol van Hannah Montana had gespeeld. Niet alleen zou de Disney-show een ander gevoel hebben met Taylor, maar dan zou ze Jenny Humphrey niet zijn geweest op Gossip Girl.

Taylor was al een ster op zevenjarige leeftijd toen ze speelde als Cindy Lou Who in How the Grinch Stole Christmas. Geen wonder dat ze in aanmerking kwam voor Hannah Montana. Maar helaas, ze kreeg die rol niet.

In 2017 kreeg Taylor de rol van Gossip Girl die haar leven veranderde toen ze nog maar 14 jaar oud was. Ze was pas drie jaar in de serie. Ze vertrok vanwege haar muziekcarrière. Haar band, Pretty Reckless, werd haar prioriteit en ze kreeg een "onbepaalde pauze" van de show. Haar punkrockband heeft vier albums uitgebracht. De muziek is niet erg Hannah Montana.

5 Daniella Monet eindigde op Nickelodeon

Trina Vega uit Victorious als Hannah Montana? Het is moeilijk voor te stellen, maar het is duidelijk bijna gebeurd.

Daniella Monet speelde Trina, de zus van Tori Vega, gespeeld door Victoria Justice, in de Nickelodeon-serie Victorious. Daniella speelde de perfecte narcistische, materialistische en toondove Trina. Ze speelde een grote rol bij het maken van Victorious tot de grappige show die het was.

Nadat de Nick-serie eindigde in 2013, bleef Daniella acteren. Ze is nu een getrouwde moeder van twee.

4 JoJo wees Hannah Montana af

Het is bekend dat Miley niet de eerste keuze was voor Hannah. De rol werd voor het eerst aangeboden aan popzanger JoJo, wiens echte naam Joanna Levesque is. Ze wees het af en toen werd de rol aan Miley gegeven.

Heeft JoJo spijt gehad nadat Hannah Montana een enorm succes werd en Miley Cyrus in een popsuperster veranderde? Toen hem werd gevraagd, was haar antwoord: Geen spijt. Helemaal geen spijt. Ja, Disney bood me de rol aan, maar het is niet echt wat ik zelf zie.”

3 Werden Aly & AJ overwogen voor Hannah?

Nadat Lisa London de andere twee actrices had onthuld die in aanmerking kwamen voor Hannah Montana, nam AJ Michalka het woord.

AJ en haar zus Aly waren het popduo Aly & AJ. Ze zijn ook actrices en speelden in de Disney-film Cow Belles.

AJ twitterde vanaf het gezamenlijke twitteraccount van de zussen: Ik ben dol op Lisa London, maar ik heb wat thee buiten de thee om te morsen. Gary Marsh bood oorspronkelijk de rol van 'Hannah Montana' aan Aly aan, en ik kreeg de rol van 'Lilly Truscott' aangeboden (ik weet dat dit dus niet uitmaakt, maar ik dacht dat ik het zou doen).” De meisjes wezen de rollen af.

2 Heeft Miley Cyrus een hekel aan Hannah Montana?

Miley Cyrus was pas 13 jaar oud toen ze in de schijnwerpers kwam te staan. Ze leek de droom na te leven, maar na Hannah kwam Miley in opstand.

Miley heeft gezegd dat ze nooit om haar gaf als ze niet Hannah was, en dat ze een beetje een identiteitscrisis had. Ze worstelde met haar post-Hannah roem.

Miley bracht haar album Bangerz uit in 2013. Dit was het moment waarop ze haar Disney-imago kwijtraakte en volwassener en edgy wilde zijn.

Naarmate ze ouder werd, is Miley tot haar recht gekomen. Ze heeft meerdere albums uitgebracht en lijkt haar plek als zangeres en artiest te hebben gevonden. Ze gaat sterk.

1 Een Hannah Montana-reünie?

Fans van Hannah Montana zouden dol zijn op een revival van de serie. Wie zou er niet graag zien waar de personages vandaag de dag zijn? In 2020 hadden Miley Cyrus en Emily Osment hun eigen kleine reünie op Miley's Instagram-show, waar ze kletsten en oude foto's lieten zien.

Het lijkt er niet op dat er snel een reboot zal plaatsvinden, zoals iCarly deed. Maar fans kunnen altijd hopen op een Friends-achtige reünieshow op een dag.

Aanbevolen: