Trolls slam Kylie Jenner voor het 'gebruiken' van dochter om haar nieuwe babylijn te promoten

Trolls slam Kylie Jenner voor het 'gebruiken' van dochter om haar nieuwe babylijn te promoten
Trolls slam Kylie Jenner voor het 'gebruiken' van dochter om haar nieuwe babylijn te promoten
Anonim

Kylie Jenner's hartverwarmende foto van haar prachtige dochter Stormi Webster, drie, genietend van een bubbelbad, is door fans in het oog gehouden.

De schattige snap liet de prachtige natuurlijke krullen van de peuter zien.

"Badtijd", de moeder ondertitelde de foto, die meer dan 10 miljoen "likes" en 38.000 reacties ontving, waaronder die van de zussen Kim en Khloé Kardashian.

"ARE U KIDDING," gutste Anastasia 'Stassie' Karanikolaou, de beste vriend van de realityster, in de commentaarsectie. "Leukste kleine meid."

Maar waar trollen over spraken, was dat Jenner een nieuw account had getagd, Kylie Baby genaamd, wat een reeks nieuwe producten voor de kleintjes lijkt te zijn.

Het account heeft nog geen foto's geplaatst, maar heeft bijna een half miljoen volgers.

TMZ meldde in 2019 dat het Kylie Baby-handelsmerk ook wiegjes, uitsmijters, commodes en babywalkers omvat.

De hint dat ze misschien een kinderlijn laat vallen, deed sommige fans beweren dat de realityster 'gebruikt' voor financieel gewin.

"Kylie is nooit tevreden. Stormi is gewoon een andere zakelijke onderneming voor haar om te kapitaliseren en te gebruiken. Het is niet verwonderlijk dat ze haar dochter niet in vrede wil opvoeden, ondanks het feit dat ze al miljoenen dollars heeft," een louche commentaar.

"Het was slechts een kwestie van tijd voordat ze haar jonge kind begon uit te buiten om haar babyproducten te verkopen," voegde een tweede eraan toe.

"Wie is echter haar doelgroep? Zullen mensen met baby's daadwerkelijk producten van Kylie kopen? Haar fanbase zijn voornamelijk tieners en misschien begin 20…ik ben 35 met 2 baby's en ik zou haar producten niet kopen…" een derde klokte in.

Jenner heeft naar verluidt ook juridische documenten ingediend om de "Kylie Swim" en "Kylie Swim van Kylie Jenner" te handelsmerken.

The Keeping Up With The Kardashian's ster zou zich voorbereiden op de lancering van een nieuw assortiment strandkleding en accessoires onder de namen.

Volgens berichten van TMZ zal Kylie een badkledinglijn en strandlijn uitbrengen. Dit omvat een reeks zonnebrillen, zwembrillen, strandtassen, cover-ups en schoenen.

De zakenvrouw kreeg eerder in 2019 de titel van 's werelds jongste zelfgemaakte miljardair' van Forbes. Maar het schandaal rond de exacte cijfers van haar enorme rijkdom kwam in twijfel - wat ertoe leidde dat de publicatie de eer terugnam.

Het rijk van de 23-jarige omvat al Kylie Cosmetics en Kylie Skin.

Aanbevolen: