Fans slam Kylie Jenner terwijl ze zichzelf in bloed bedekt om haar make-uplijn te promoten

Inhoudsopgave:

Fans slam Kylie Jenner terwijl ze zichzelf in bloed bedekt om haar make-uplijn te promoten
Fans slam Kylie Jenner terwijl ze zichzelf in bloed bedekt om haar make-uplijn te promoten
Anonim

Van alle leden van de Kardashian-Jenner-familie is Kylie Jenner waarschijnlijk de meest succesvolle, aangezien haar vermogen maar liefst $ 700 miljoen is, ondanks de verkoop van 50% van Kylie Cosmetica. Hoewel het merk overal voor make-upliefhebbers een game-changer is geweest, is Kylie erg creatief geweest met haar campagnes en heeft ze unieke manieren gevonden om nieuwe collecties te promoten.

Jenner is altijd groot geweest met Halloween en organiseerde jaarlijkse feesten met extravagante decors en desserts - maar deze keer ging ze misschien te ver.

Kylie ontbloot het allemaal

Voor Halloween 2021 kondigde Kylie Jenner haar nieuwste Kylie Cosmetics-collectie aan waaraan ze samenwerkte met A Nightmare On Elm Street. De zakenvrouw bracht een nieuwe make-uplijn uit met liplakken, een oogschaduwpalet met horrorthema (met tinten die onder andere Elm Street en Come To Freddy heten), wimpers en meer!

Om haar cosmeticamerk te promoten, trok Kylie haar kleren uit. Het strakke lichaam van de schoonheidsmagnaat was ingesmeerd met nepbloed, misschien veel te veel. De adembenemende video stoorde Kylie's fans, die dachten dat ze haar campagne deze keer te ver had doorgevoerd.

"Oh meid, dit geeft demonische vibes …" merkte een gebruiker op.

"Dit is ziek en dat is GEEN compliment!" gutste een ander.

"Deze promo is erg verontrustend!" een commentaar gelezen.

"Lol de duivel, hij lijkt door je hele fam sheesh te rennen …" zei een gebruiker.

"Dit is niet geven ziet er echt slecht en raar uit en symbolisch idk rare vibes. Behoorlijk smerig," deelde een gebruiker.

Kylie kondigde later in een nieuwe post aan dat ze haar indrukwekkende producten laat zien, dat de lijn op 12 oktober zal worden uitgebracht, precies op tijd voor make-upliefhebbers om het te gebruiken tijdens het spookachtige seizoen!

Sommige fans zeiden dat de promo hen deed denken aan Megan Fox in Jennifer's Body … waardoor we ons afvragen of Kylie in de schoenen van haar zus Kim zal stappen en Fox zal inhuren om haar eigen campagne te promoten! Eind september huurde Kim Fox en Kourtney Kardashian in om haar kledingmerk SKIMS te helpen promoten.

Kourtney en Megan zagen er zo prachtig uit op de foto's van de fotoshoot dat de campagne viraal ging op sociale media, en fans begonnen te wensen dat de vrouwen hun vriendjes dumpten en in plaats daarvan met elkaar uitgaan. Misschien profiteert Kylie ook van hun populariteit!

Aanbevolen: