Kylie Jenner bedenkt 'National Lipstick Day' om haar productkortingen voor één dag te promoten

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner bedenkt 'National Lipstick Day' om haar productkortingen voor één dag te promoten
Kylie Jenner bedenkt 'National Lipstick Day' om haar productkortingen voor één dag te promoten
Anonim

Aangezien het vandaag Nationale Lippenstiftdag is, plannen veel consumenten grote kortingen en nog grotere verkopen. Bestverkopende cosmeticamerken verkopen zeker hot en big-ticket items. Kylie Jenner's Kylie Cosmetics geeft bijvoorbeeld korting op alle verkopen op lipcosmetica, ongeacht de schaduw of voering. Mensen willen misschien in de rij gaan staan, want deze aanbieding is slechts voor één dag.

Alle lippenstiften en glans die een vrouw maar kan wensen

Kylie Jenner heeft een merknaam gevestigd waar vrouwelijke shoppers en zelfs mannelijke shoppers geen genoeg van kunnen krijgen. Ze is een modemagnaat met oog voor het perfecte cosmetische product. Om nog maar te zwijgen, ze is een mode-icoon en is een behoorlijk overtuigende zakenvrouw als het gaat om het verkopen van haar producten. Natuurlijk staat iedereen in de rij voor de verkoop van de grote lipcosmetica van Kylie Cosmetics.

De schoonheidsmagnaat maakte het nieuws bekend aan al haar fans op haar sociale-mediaplatforms. Dit meisje heeft alleen cosmetica in haar hoofd. Jenner plaatste op haar Twitter-pagina dat alle aankopen op haar lipliners, lipsticks, fluwelen vloeibare lippen, mattes en hoogglans werden getagd met een korting van $ 5 dollar. Dat omvat alle favorieten zoals de Commando Matte Liquid Lipstick en Perfect Kiss High Gloss. Het enige wat shoppers hoeven te doen is online winkelen en de code LIPSTICK5 invoeren bij het afrekenen om hun korting te krijgen. Het klinkt als een goede deal, vooral voor de lipstickliefhebbers en Kylie Jenner-fans.

Naast het hosten van een kortingsmarathon op alle cosmetica voor lippenstift, maakte Jenner enkele dagen voor de grote aankondiging een kleine promotievideo. De schoonheidsmagnaat modelleerde een van haar favoriete producten van Kylie Cosmetics op haar Instagram-pagina."Iced Latte Lip Liner & KYLIE Matte Lip. Mijn favoriete lipduo van dit moment”, schreef de ster in een bijschrift. Het bericht was getagd met een video van de verzonnen realityster die haar eigen producten op haar lippen stippelde. De tinten waren donker gepigmenteerd maar maakten Jenner's hele look mooi af. Deze meid weet echt hoe ze moet verkopen.

Betaal eerst de arbeiders

Hoewel het cosmeticamerk van Kylie Jenner misschien wel het meest gewilde in de schoonheidsindustrie is, heeft het veel haters. Veel van haar Twitter-volgers waren meer gefocust op de werknemers van de schoonheidsmagnaat die betaling ontvingen, dan op het kopen van haar producten. Ouch, dat moet een slechte pers zijn voor het bedrijfsleven. Het lijkt erop dat Kylie Jenner zich midden in een nieuwe controversiële storm met fans bevond.

Aanbevolen: