Fans denken dat Billie Eilish de volgende beroemdheid is die 'geannuleerd' wordt

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Billie Eilish de volgende beroemdheid is die 'geannuleerd' wordt
Fans denken dat Billie Eilish de volgende beroemdheid is die 'geannuleerd' wordt
Anonim

Billie Eilish brengt hit na hit uit en geniet van de liefde van haar fans, maar nu heeft ze alle reden om te vrezen dat de annuleringscultuur een heel snel einde aan haar carrière.

Er is een schokkende video opgedoken die Eilish in een zeer onaangenaam licht portretteert, en gezien de aard van de inhoud, is het veilig om aan te nemen dat ze deze niet zal kunnen uitleggen, hoe graag ze ook wil naar.

Een reeks videoclips toont Eilish die ongepaste opmerkingen maakt over de Aziatische gemeenschap en racistische opmerkingen maakt. Ze hoort de Aziatische gemeenschap bespotten en fans overspoelen de sociale media om onmiddellijk een einde te maken aan Eilish. Nu doet BillieEilishCanceled zijn ronde op sociale media op een zeer grote manier.

Billie Eilish, Exposed

Plotseling staat Billie Eilish in de schijnwerpers voor meer dan alleen haar muziek. Nadat een zeer teleurstellende video haar afbeeldde die naar Aziaten verwijst als "Chnks", keert de sociale media zich tegen haar en onthult het feit dat ze een zeer racistische persoonlijkheid lijkt te hebben.

Gezien het feit dat er een reeks Aziatische haatmisdrijven in de Verenigde Staten heeft plaatsgevonden, is dit een uitzonderlijk gevoelige tijd en het publiek is ongelooflijk voorzichtig geweest met dit onderwerp. Racisme is nooit acceptabel, maar de twijfelachtige opmerkingen van Eilish hadden onmogelijk op een slechter moment kunnen opduiken.

In de clip bootst Eilish ook een Aziatisch accent na, tot groot ongenoegen van haar broer Finneas, die probeert de ster te kalibreren en haar te laten stoppen.

De schade is aangericht en Eilish bevindt zich nu in erg heet water.

Kan Eilish geannuleerd worden?

In de wereld van vandaag is het annuleren van cultuur erg snel, en het annuleren van de hele carrière van een artiest is heel goed mogelijk.

Helaas voor Eilish lijkt deze vreselijke situatie niet op zichzelf te staan.

Nu het publiek de ogen heeft geopend voor het feit dat deze jonge, populaire artiest ooit haat en racisme in stand heeft gehouden, zijn fans dieper gaan graven en hebben onthuld dat dit niet haar eerste 'fout' is.

Eilish is ook ontmaskerd als iemand die de zwarte gemeenschap heeft uitgebuit door een overdreven zwart accent te gebruiken, en wordt ook gesleept voor queerbaiting.

Veel fans vragen om een officiële verontschuldiging van Eilish en willen een oprechte verontschuldiging en een belofte van verandering zien.

Voor veel andere fans is de schade echter aangericht en is hun perspectief op Eilish voor altijd aangetast. Haar imago is al ontsierd door dit racistische commentaar, en het is niet iets dat ze snel zullen vergeten.

Er is op dit moment geen commentaar van Eilish of haar kamp.

Aanbevolen: