Harry & Meghan ontsnapt aan het paleis': fans in shock als dubbelgangers worden onthuld

Inhoudsopgave:

Harry & Meghan ontsnapt aan het paleis': fans in shock als dubbelgangers worden onthuld
Harry & Meghan ontsnapt aan het paleis': fans in shock als dubbelgangers worden onthuld
Anonim

Het koninklijke drama rond Meghan Markle en prins Harry is bij elke beurt explosief geweest. Met zoveel controverse om hen heen, heeft het paar dat al de aandacht van miljoenen fans had, nog meer interesse in hun leven gewekt.

Lifetime heeft dit snel opgepikt en staat op het punt om Harry & Meghan: Escaping The Palace zeer binnenkort uit te brengen.

Deze langverwachte serie werd net geplaagd met de release van een trailer, en fans worden nu al gek.

Afgezien van de duidelijke interesse in de verhaallijn, hebben fans ontzag voor de dubbelgangers die werden gecast om te schitteren als Meghan Markle en Prins Harry. Ze lijken zo veel op hen, dat fans dachten dat het eigenlijk Meghan en Harry waren in de trailer.

Dit is er een die je moet zien om te geloven…

De teaser-trailer

De teaser-trailer maakt fans nog enthousiaster over de release van Harry & Meghan: Escaping The Palace, en ze kunnen hun opwinding over deze hete nieuwe film nauwelijks bedwingen.

Sinds de geweldige onthullingen die Meghan en Harry deelden tijdens hun interview met Oprah, kunnen fans gewoon geen genoeg krijgen van dit stel, en ze willen alle smerige details weten over de schijnbaar verstikkende levens die ze leidden.

Mensen hebben vaak gezegd dat een film "perfect gegoten" is, maar deze situatie wint zeker de prijs. De acteur die de rol van Harry op zich neemt is Jordan Dean van The Punisher, en Sydney Morton van She's Gotta Have It, neemt de rol van Meghan op zich.

Als je een dubbele take moest doen om vast te stellen of het werkelijk Harry en Meghan waren die je zag, ben je niet de enige. Deze twee zijn volledig getransformeerd om eruit te zien als de voormalige royals, en fans staan versteld van het twinning-effect dat plaatsvindt.

Dubbelgangers tot het uiterste

De gelijkenis die deze acteurs hebben met het echte stel is absoluut verbazingwekkend. Fans gingen naar sociale media om hun schok te delen, omdat ook zij de acteurs aanzagen als de echte Harry en Meghan.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; "Ik dacht even dat dat de echte Harry was," "wacht, wat? Dat zijn ze niet?" en "Eindelijk goede casting. Waar hebben ze deze dubbelgangers gevonden?" alles verscheen heel snel.

Anderen wogen mee met feedback zoals; "Die man lijkt teveel op hem!!!" "Ze zien er letterlijk uit alsof ze Harry en Meghan-filters aan hebben," en "Levenslang is ongeslagen, het is alsof ze echt op elkaar lijkende mensen hebben gemaakt!"

Andere fans stonden versteld van de griezelige overeenkomsten in hun uiterlijk schreven; "LMFAOOOOO waarom ik dacht dat zij dat echt waren ??????," en "omg dit lijkt precies op hen. omg, wauw" en "holy wow. het is alsof ze elk een tweeling hebben!"

Aanbevolen: