Britney Spears ontsnapt naar Hawaï terwijl gevechten met familie giftiger worden

Inhoudsopgave:

Britney Spears ontsnapt naar Hawaï terwijl gevechten met familie giftiger worden
Britney Spears ontsnapt naar Hawaï terwijl gevechten met familie giftiger worden
Anonim

Britney Spears neemt voorlopig afscheid van al haar problemen, terwijl ze zich op Hawaï wil ontspannen na haar laatste explosieve gevecht met haar zus, Jamie Lynn Spears.

De 40-jarige zangeres "Toxic" heeft haar meer dan 39 miljoen Instagram-fans op de hoogte gebracht met een video van haar laatste reis door het land.

"Altijd een spirituele ervaring hier in Maui", schreef ze zaterdag op haar Instagram-pagina. In de 32 seconden durende video concentreerde Britney zich op een geweldige zonsondergang die even verborgen was achter bergen terwijl ze over de weg naar haar bestemming reisde.

Britney was zo ontroerd door het prachtige landschap van Maui dat ze ervoor koos om haar nieuwste video te combineren met het nummer 'Holy' van Justin Bieber en Chance the Rapper.

Hoewel het misschien de bedoeling van Britney was om haar fans dit weekend wat inspiratie achter te laten, was dit niet het geval. Door haar muziekkeuze vroegen veel van haar fans zich af of het een hint was dat ze met Justin Bieber de studio in zou gaan voor een onverwachte samenwerking, terwijl anderen Justin Bieber brutaal tagden om een ontmoeting met de Queen of Pop te regelen.

Een samenwerking met de Britney is misschien wel wat Justin nodig heeft om zijn troon van The Weeknd terug te krijgen. Hij zou gek zijn om deze kans voorbij te laten gaan!

Is de verloofde van Britney Spears met haar op reis?

Hoewel Britney geen foto's van haar verloofde, Sam Asghari, heeft gedeeld, is het redelijk veilig om aan te nemen dat hij bij haar is op haar minivakantie. De 27-jarige hunk is amper van haar zijde geweken sinds het einde van haar conservatorium en haar teleurstellende drama met haar familie.

Aan het begin van de week genoten de tortelduifjes van een rustig romantisch diner in Soho House in Los Angeles. Een toeschouwer in het restaurant vertelde E! Nieuws dat het paar in een goed humeur was toen ze uit eten gingen.

"Het leek alsof ze erg opgewonden was om buiten te zijn en veel lachte. Britney zag er erg gelukkig uit met Sam en hij maakte haar veel aan het lachen. Je kon zien dat hij ervoor zorgde dat ze zich op haar gemak voelde en een goede tijd, "zei de toeschouwer.

Britney en Sam zullen ongetwijfeld hopen te genieten van de vele bezienswaardigheden van Maui terwijl ze werken aan het stichten van een gezin.

Waarom moet Britney samen met haar zus uit het drama ontsnappen?

Tijdens haar conservatoriumgevechten maakte Spears de wereld duidelijk wat ze voelde voor haar zus, Jamie Lynn Spears, toen ze haar 30-jarige zus ervan beschuldigde haar voor haar geld te gebruiken.

In die tijd kondigde Jamie Lynn de uitgave aan van haar schandalige allesomvattende boek over haar leven, Things I Should Have Said.

Deze laatste stap dwong Britney haar zus te ontvolgen op Instagram, waardoor de nagel in de doodskist van de relatie tussen de zussen werd gelegd en een vlaag van openbare gevechten tussen hen ontstond.

Dit heen en weer is niet goed voor Britney, en het is vrij duidelijk op haar Instagram dat haar trouwe fans willen dat ze afscheid neemt van haar giftige familie en zich koestert in haar nieuwe leven. Hopelijk zal Britney precies dat doen en ons zegenen met een nieuwe bundel van vreugde.

Aanbevolen: