Gillian Anderson laat broek vallen om 'The Crown' te promoten

Inhoudsopgave:

Gillian Anderson laat broek vallen om 'The Crown' te promoten
Gillian Anderson laat broek vallen om 'The Crown' te promoten
Anonim

Gillian Anderson's vertolking van Margaret Thatcher in seizoen 4 van The Crown is een van de meest verwachte uitvoeringen van het jaar!

Het nieuwste seizoen van Netflix' historische drama over het bewind van koningin Elizabeth II is slechts een paar dagen verwijderd, maar de toevoeging van voormalig X-Files-ster Gillian Anderson als premier Margaret Thatcher zorgt ervoor dat het wachten lang duurt een.

Anderson veroverde harten helemaal terug in de jaren 90 als FBI-agent Dana Scully in The X-Files, en meest recentelijk als sekstherapeut Jean Milburn, in Netflix' comedyserie getiteld Sex Education.

Gillian Anderson neemt deel aan persinterviews…. Sans Broek

Met nog maar drie dagen te gaan voor The Crown seizoen 4, onthulde Gillian Anderson dat ze druk bezig is met persinterviews.

Door de pandemie is de cast niet in staat om persoonlijk interviews te geven, maar de acteur geniet liever van de nieuwe opzet.

"De lockdown-pers is opgezet. Draag ik een broek? Niemand zal het ooit weten." ze schreef op Instagram en deelde een foto van zichzelf terwijl ze in haar computerscherm keek. We nemen aan dat het een BTS-still is uit een van haar interviews!

Ze plaagde fans met een grapje zonder broek, en ze werden wild. Haar mede-co-ster Emma Corrin, die prinses Diana speelt in seizoen 4, deelde de post op haar eigen account en schreef "ICON".

Lof voor seizoen 4 is al begonnen

Terwijl fans van de serie uitkijken naar de terugkeer van Olivia Colman als The Queen, wordt Gillian Anderson al geprezen voor haar werk als Margaret Thatcher, door critici en beroemdheden die de show vroeg hebben bekeken.

Critici hebben geconcludeerd dat Andersons staalharde vertolking van Margaret Thatcher en Emma Corrins 'griezelige prinses Diana' de show hebben gestolen. Of de vrouwen een schaduw zullen werpen over het karakter van Olivia Colman, v alt nog te bezien.

De eerste drie seizoenen van de serie hebben meer dan 30 jaar van het leven van de monarch onderzocht, van haar kroning tot haar zilveren jubileum als koningin.

De vierde volgt de tijdsperiode tussen 1979 en 1990, met onder meer gebeurtenissen zoals de inbraak in Buckingham Palace, de verloving en bruiloft van Lady Diana met prins Charles, de koninklijke rondreis van het pasgetrouwde stel door Australië en Nieuw-Zeeland.

Margaret Thatcher en prinses Diana zullen naar verwachting centraal staan in het verhaal van seizoen 4.

Aanbevolen: