Instagram wil dat Shawn Mendes zijn trainingsroutine laat vallen nadat hij shirtloos poseerde

Inhoudsopgave:

Instagram wil dat Shawn Mendes zijn trainingsroutine laat vallen nadat hij shirtloos poseerde
Instagram wil dat Shawn Mendes zijn trainingsroutine laat vallen nadat hij shirtloos poseerde
Anonim

De 22-jarige zanger is in Mallorca, Spanje, op vakantie met zijn vriendin Camila Cabello. Op 5 augustus trakteerde de Treat You Better-zanger zijn fans op beelden van zijn reis, waarbij hij poseerde in een rood-wit gestreepte zwembroek. Shawn's strakke lichaamsbouw en buikspieren waren volledig te zien.

De Canadese zanger kan niet over zijn geweldige buikspieren komen en fans vragen hem om zijn trainingsroutine te laten vallen!

Shawn Mendes verbluft fans

Afgaande op de foto's van het stel, hebben Shawn en Camila een ontspannende reis in Spanje en gaan ze elke dag naar het strand! Mendes deelde twee foto's waarop hij pronkte met zijn ongelooflijke buikspieren op een strand in Mallorca. De liefde van de zanger voor fitness is duidelijk, de foto's maken duidelijk dat hij geen enkele training mist!

Zijn gespierde figuur heeft fans ertoe aangezet om te informeren naar zijn trainingsroutine, en de foto's laten ook de fans van Shawn veel dingen voelen.

Een gebruiker vroeg Mendes om zijn fitnessgeheimen met zijn volgers te delen. "Laat de trainingsroutine vallen", luidde de opmerking.

"ja alsjeblieft, laat de trainingsroutine vallen", grapte een ander.

"WAT DE HEL SHAWN?" vroeg een fan.

"Ik kan niet ademen oh mijn…." gutste een ander.

"Ik…Europa is goed voor je," voegde een gebruiker toe.

"ik doe alsof ik een vis ben om Shawn Mendes gratis op het strand te zien", grapte een fan.

"shawn mendes in spanje ziet er zo prachtig uit, " vertelde een ander.

Camila Cabello plaatste ook meerdere foto's van zichzelf terwijl ze geniet van een boottocht en leert peddelen. "niets te doen, nergens te zijn", schreef ze bij de foto.

Cabello en Mendes moeten nog foto's van hen samen op hun Europese avontuur plaatsen, maar voor nu zijn fans best tevreden met een glimp van hun vakantie.

Shawn toert niet in 2021, maar zijn zangeres-vriendin zal naar verwachting later dit jaar een album uitbrengen. Cabello zal ook te zien zijn in haar eerste filmrol, aangezien ze de iconische Disney-prinses Assepoester speelt in Amazon's nieuwe hervertelling van het sprookje.

In tegenstelling tot eerdere versies van het verhaal, is Camila's meidenbaas Assepoester niet op zoek naar een prins - ze wil een succesvolle naaister worden. Ze draagt ook geen blauwe baljurk, iets waar fans vooral gefrustreerd over zijn. De film staat gepland voor een release op 3 september.

Aanbevolen: