Fans bezorgd omdat Britney Spears zegt dat ze nektattoo heeft bewerkt in Instagram-snap

Inhoudsopgave:

Fans bezorgd omdat Britney Spears zegt dat ze nektattoo heeft bewerkt in Instagram-snap
Fans bezorgd omdat Britney Spears zegt dat ze nektattoo heeft bewerkt in Instagram-snap
Anonim

Britney Spears lijkt de recente controverse over nektatoeages te hebben aangepakt in een nieuwe Instagram-post.

Fans zijn net zo bezorgd als altijd door de Princess of Pop's Instagram, waar cryptische berichten blijven verschijnen nadat ze in de rechtbank getuigde over haar conservatorschap. Vooral een foto van de zanger die op 7 juli werd gepubliceerd, leidde tot speculaties over de vraag of het echt Spears of een lookalike is.

In de snap geeft Spears haar terug naar de camera, maar fans merkten snel een ontbrekend detail op: de persoon op de foto heeft geen Britney's nek- en onderrug-tatoeages.

The Toxic-zangeres stopte geruchten over een lookalike in een nieuwe Instagram-post en gaf toe dat ze haar nektattoo had verwijderd. Haar volgers vragen zich echter af of ze de volledige controle heeft over haar sociale-mediaplatforms. Sommigen vermoeden zelfs dat haar conservator achter de sociale media van Spears zit.

Britney Spears adresseert ontbrekende tatoeage in recente snap, maar fans denken niet dat zij het is

Er verscheen een foto op het Instagram-account van Spears, die haar haters schijnbaar uitnodigde om 'mijn kont te kussen'.

“Ok, dus … ik heb mijn tatoeage in mijn nek bewerkt, want ik wilde zien hoe het er schoon uit zou zien … en ja, ik vind het leuker, dus terwijl jullie achter mijn rug praten, ga je gang en kus mijn kont haters, luidt het bijschrift.

Fans van de popster zijn onvermurwbaar. Spears gebruikt zelden laster in haar berichten en denkt dat dit bericht niet echt is.

"Britney is nooit zo onbeleefd", schreef een fan.

"Dit is Britney niet!!" een andere volger heeft gereageerd.

Een fan wees erop dat Spears een tijdje terug een hele post aan haar nektattoo heeft gewijd.

"Maar een paar weken geleden zei je dat het je favoriete tatoeage was die we nooit te zien krijgen?" ze schreven.

Spears' nektattoo is duidelijk zichtbaar in een Instagram-bericht dat in juni is gepubliceerd

De nektattoo van Spears is duidelijk zichtbaar in een Instagram-bericht dat op 12 juni is gepubliceerd.

In het bijschrift bespreekt Spears de inkt in detail en legt ze de betekenis uit van de zin in het Hebreeuws die ze ervoor koos om permanent op haar huid te hebben.

“Heb je de tatoeage op de achterkant van mijn nek eerder gezien ???? Het is Hebreeuws, het is een taal achterstevoren geschreven!!!! Het zegt Mem Hey Shin en betekent genezing !!!! Het is mijn favoriete tatoeage, maar ironisch genoeg zie je hem nooit”, schreef Spears.

Recente rapporten en de getuigenis van de zangeres bewijzen dat Spears heeft geprobeerd zichzelf te bevrijden van haar 13 jaar durende conservatorium, dat in 2008 begon vanwege zorgen over haar geestelijke gezondheid. Haar vader, Jamie Spears, heeft de leiding over haar fortuin en neemt beslissingen over haar persona.

In de rechtbank beweerde Spears dat haar verhinderd werd om haar anticonceptie-apparaat te laten verwijderen om nog een kind te kunnen krijgen. Ze zei ook dat ze tegen haar wil moest optreden.

In november vorig jaar had de kunstenaar gevraagd om haar vader te verwijderen als conservator. Haar verzoek werd vorige maand afgewezen, maar het was geen directe reactie op haar recentere, emotionele getuigenis. Na voor de rechtbank te zijn verschenen, moet Spears nog een verzoekschrift indienen om het conservatorschap volledig te beëindigen.

Aanbevolen: