Britney Spears-fans vertellen papa Jamie 'To Go To Hell', omdat hij zegt dat 'controle' nodig is

Britney Spears-fans vertellen papa Jamie 'To Go To Hell', omdat hij zegt dat 'controle' nodig is
Britney Spears-fans vertellen papa Jamie 'To Go To Hell', omdat hij zegt dat 'controle' nodig is
Anonim

Britney Spears fans zijn woedend nadat haar vader Jamie heeft verklaard dat haar controversiële conservatorschap in haar 'beste belang' is.

In een verklaring drong Jamie, die de financiën van de zanger sinds 2008 beheert, erop aan dat hij altijd heeft gedaan wat het beste is voor zijn dochter. De 68-jarige spreekt zich uit nadat de vernietigende Framing Britney Spears-documentaire hem afschilderde als een bloedzuiger.

FreeBritney heeft ook veel vaart gekregen doordat fans en beroemdheden hebben opgeroepen tot beëindiging van zijn juridische controle.

Een rechter heeft onlangs geoordeeld dat Britney's vader en de Bessemer Trust gelijke macht zullen behouden over het enorme fortuin van $60 miljoen van de ster.

Na de uitspraak heeft Jamie's juridische team erop aangedrongen dat de beslissing van de rechter bewijst dat hij er niet op uit is om zijn dochter kwaad te doen.

Het conservatorium betekent dat Britney geen financiële of professionele beslissingen kan nemen zonder de goedkeuring van haar vader.

Jamie werd haar conservator na haar veelbesproken inzinking 13 jaar geleden.

Jamie's advocaat Vivian Lee Thoreen zei in een verklaring: "Mijn cliënt, Jamie Spears, heeft zijn taken als een van Britney's conservatoren ijverig en professioneel uitgevoerd en zijn liefde voor zijn dochter en toewijding om haar te beschermen is duidelijk zichtbaar voor de rechtbank."

"Mijn cliënt kijkt ernaar uit om met Bessemer samen te werken om een investeringsstrategie voort te zetten in het belang van zijn dochter."

Maar fans van Britney geloven niet dat de 39-jarige moeder van twee het geld dat ze verdiende niet aankan.

"Als een volwassen vrouw wil dat haar vader geen financiële controle heeft over haar persoonlijke inkomsten, dan moet dat worden gerespecteerd. Als er tussenkomst van een derde partij nodig is om haar te beschermen tegen slechte beslissingen tijdens perioden van psychische aandoeningen, dan zou het een persoon of bedrijf van HAAR moeten zijn die die rol op zich neemt, "schreef een fan online.

"Jamie kan helemaal naar de hel gaan! Waarom mag hij op deze manier de controle over zijn volwassen dochter behouden? Het enige wat hij wil is financieel profiteren van zijn rol", voegde een tweede eraan toe.

"Britney mag geen bezoek ontvangen, heeft een toelage van 1000 dollar per week, wat zo beledigend voor haar is omdat ze die miljoenen verdiende. Ze kan niet stemmen, kan niet trouwen, ze wordt gecontroleerd! Hoe gaat het? de staat Californië dit toestaat?" een derde stemde in.

"Ik vraag me af hoeveel hij hiervoor betaald krijgt, ik hoor dat het nogal wat is, dus hij vindt het natuurlijk belangrijk om de controle voort te zetten. Alleen omdat hij een ouder is, betekent dit niet per se dat hij dit doet voor de rente van zijn dochter of meer de rente van zijn banksaldo", luidde een vierde opmerking.

Aanbevolen: