Fans zijn bezorgd dat Brad Pitt deze vreemde aandoening heeft

Inhoudsopgave:

Fans zijn bezorgd dat Brad Pitt deze vreemde aandoening heeft
Fans zijn bezorgd dat Brad Pitt deze vreemde aandoening heeft
Anonim

Er is veel om van te houden Brad Pitt Maar in het verleden werd hij ervan beschuldigd een beetje machtig te zijn in termen van zijn positie in Hollywood. Het punt is dat fans een theorie hebben over waarom dit zou kunnen zijn -- en het verklaart ook een andere vreemdheid die medeacteurs zijn tegengekomen met de ster, hoewel het niet verklaart dat hij zijn tekst op 'Friends' verknoeide.

Nee, fans denken niet dat Brad ziek is

Ten eerste denken fans niet dat Brads toestand levensbedreigend is, en ook niet echt gevaarlijk. Maar het is heel uniek, en iets dat zijn dagelijks leven zou kunnen beïnvloeden. Het kan vooral zwaar zijn voor iemand die vaak met anderen moet werken, zoals Brad als acteur doet.

Tegelijkertijd kunnen zijn ervaring en bekwaamheid als acteur hem misschien helpen een geweldig leven te leiden ondanks deze enigszins beperkende toestand.

Fans denken dat Brad Pitt een unieke aandoening heeft

Wat hebben Steve Wozniak (Apple), Jane Goodall (primatoloog) en Brad Pitt gemeen? Redditors zeggen dat ze allemaal een aandoening hebben die prosopagnosia wordt genoemd. De aandoening, hoewel discutabel in termen van hoe medisch nauwkeurig het is, beschrijft "gezichtsblindheid".

Wat is gezichtsblindheid? Redditors leggen uit dat de aandoening gepaard gaat met het onvermogen om de gezichten van andere mensen te onthouden. In dit geval geloven fans dat Brad Pitt prosopagnosie heeft vanwege enkele opmerkingen die hij heeft gemaakt over het niet kunnen herkennen van voormalige medesterren.

Waarom denken fans dat Brad prosopagnosie heeft?

Fans kunnen wijzen op een paar voorbeelden van scenario's die wijzen op Brads mogelijke toestand. Om te beginnen bespraken Redditors dat na de film 'Inglourious Basterds', waarin Brad samen met Samm Levine speelde, Samm een interessant verhaal over Brad deelde.

De acteur legde uit dat als de twee elkaar na het filmen tegenkwamen, Brad Samm niet zou herkennen. Maar als Levine zijn naam tegen Brad zei, was alles in orde en kon hij zich zonder verdere vragen herinneren wie Samm was.

Zelfs Brad Pitt denkt dat hij een neurologisch probleem heeft

Er is echter nog een reden waarom fans denken dat Brad prosopagnosie heeft; hij gaf toe dat hij moeite heeft met het herkennen van gezichten. In feite citeerde CNN Brad die zei dat hij 'denkt dat hij zou kunnen lijden aan' gezichtsblindheid.

Zijn redenering? Hij vindt het buitengewoon moeilijk om de gezichten van mensen te onthouden nadat hij ze heeft ontmoet, legde Brad uit, tot het punt waarop mensen hem ervan beschuldigden 'egoïstisch' of 'verwaand' te zijn. Maar dat is het niet -- en mensen zien Brad vaak aan voor andere beroemde mensen, dus wat geeft het?

Hoewel een snelle opfrissing van wie ze zijn en hoe ze elkaar hebben ontmoet, Brad zou kunnen helpen zijn voormalige mede-sterren of zelfs vrienden van lang geleden te plaatsen, legde hij uit dat het vragen om hints de zaken alleen maar erger maakte in termen van zijn relaties met anderen.

Het zat Pitt zo dwars dat hij zei dat hij zich zou laten testen. Dat was echter in 2013, en hoewel instellingen zoals Carnegie Mellon University aanboden om Brad te helpen met een mogelijke diagnose, lijkt er niets van gekomen.

Aanbevolen: