Madonna spreekt zich uit voor Britney 'Geef deze vrouw haar leven terug

Inhoudsopgave:

Madonna spreekt zich uit voor Britney 'Geef deze vrouw haar leven terug
Madonna spreekt zich uit voor Britney 'Geef deze vrouw haar leven terug
Anonim

The Queen of Pop heeft Britney's voogdijschap vergeleken met slavernij en een complete schending van de mensenrechten. Spears wordt onnodig gecontroleerd door haar leeftijdsgenoten.

Britney Spears is al dertien jaar het zwijgen opgelegd, maar niet meer. Met de steun van haar fans en vrienden wordt deze beweging alleen maar sterker.

Madonna en Spears waren close in de jaren 2000 en werkten zelfs samen aan het nummer 'Me Against the Music'. Er ontstond vriendschap tussen de twee beroemdheden die allebei baanbrekend waren in de muziekindustrie.

Tijdens de MTV Awards 2003 gaf het paar een van de meest memorabele shows met hun stomende kus.

Madonna & Brit 2003 MTV Awards

Madonna is een van de vele beroemdheden die zich hebben uitgesproken ter ondersteuning van de Free Britney Movement. Fans lanceerden deze beweging op sociale media en de steun van beroemdheden heeft het alleen maar verder gebracht.

Justin Timberlake, Cher, Miley Cyrus, Mariah Carey, Halsey, Rose McGowan, Jesse Tyler Furguson, Paris Hilton en zelfs Elon Musk hebben zich uitgesproken. Al deze beroemdheden zetten de zaak nog meer in de schijnwerpers.

Ze eisen dat Spears wordt bevrijd van haar voogdijschap, zoals ze in de rechtbank had gewild.

Op 23 juni sprak Britney Spears voor het eerst in het openbaar over haar situatie, en de wereld was vol ontzag. Niemand wist wat er zich de afgelopen dertien jaar van Spears' leven achter gesloten deuren afspeelde.

Madonna's Instagram Story

Madonna's Insta-verhaal
Madonna's Insta-verhaal

Op donderdag plaatste Madonna in haar Instagram-verhaal een throwback-foto van zichzelf met een Britney Spears-t-shirt met de krachtige woorden: "Geef deze vrouw haar leven terug", eiste ze schriftelijk bij de foto. "Dood aan het hebzuchtige patriarchaat dat vrouwen dit al eeuwenlang aandoet", vervolgt haar verklaring. "Dit is een schending van de mensenrechten! Britney, we komen je uit de gevangenis halen!"

The Toxic-zangeres onthulde in de rechtbank dat haar door de rechtbank bevolen regeling haar weigerde haar anticonceptie-apparaat te verwijderen en haar verhinderde om met vriend Sam Asghari te trouwen, waarbij Spears vroeg om het "beledigende" conservatorschap om naar een einde.

Een rechter werd het verzoek van Spears om haar vader te laten verwijderen als haar conservator afgewezen.

Alle fans en supporters van Britney willen dat ze vrij is en het leven leidt waar ze dertien jaar lang van is beroofd.

Aanbevolen: