Sam Asghari spreekt zich uit over onrecht na Britney Spears documentaire trailer

Sam Asghari spreekt zich uit over onrecht na Britney Spears documentaire trailer
Sam Asghari spreekt zich uit over onrecht na Britney Spears documentaire trailer
Anonim

Popstar Britney Spears' verloofde is naar Instagram gegaan om zijn gedachten over onrecht te delen, in navolging van Netflix's Britney Vs. Spears-trailer wordt uitgebracht.

23 september zag Netflix de trailer uitbrengen voor de langverwachte Britney Vs. Spears documentaire. De documentaire volgt de levensgebeurtenissen van de Oops!. I Did It Again-zangeres door de periode van haar gewelddadige conservatorium onder haar vader, Jamie Spears. De documentaire zal ook de juridische zaak behandelen waar Spears momenteel bij betrokken is om de voogdij van haar vader op te heffen en haar vermogen terug te krijgen.

De trailer begint met een opname van Spears op het podium terwijl we haar horen zeggen: "Ik wil gewoon mijn leven terug" over de beelden heen. De video snijdt vervolgens naar paparazzi-opnames van Spears, terwijl enkele hartverscheurende feiten over het leven van de zanger worden onthuld.

We horen een stem die zegt: "Britney is het zwijgen opgelegd om zich uit te spreken over alles wat er echt aan de hand is."

Hierop zegt de Britse fotograaf en ex-vriend Adnan Ghalib: Britney heeft nooit één persoon gehad die ze kon vertrouwen. Niet mama, niet papa.”

Naarmate de trailer vordert, krijgen kijkers een reeks beelden te zien van beide, Spears en enkele juridische documenten die verband houden met de conservatorschapszaak. Onder deze beelden worden kijkers geplaagd met schokkende details, zoals gelekte vertrouwelijke rapporten en de schijnbare bevestiging dat Spears niet door professionals is beoordeeld.

De trailer eindigt met een indrukwekkend citaat van Spears zelf, zoals ze zegt: Ik verdien dezelfde rechten als iedereen. Het is 13 jaar geleden en het is genoeg.” De volledige documentaire wordt op 28 september op Netflix uitgebracht.

Na de release van de trailer gingen fans van de zanger naar verschillende platforms om hun mening te delen en zich uit te spreken over de serieuze onderwerpen die de komende documentaire zal onderzoeken. Velen spraken hun trots uit over wat was begonnen als een "fan samenzwering", had bereikt. Ze noemden de aankomende documentaire "een verklaring over mensenrechten".

Onder de die-hard fans die zich uitspraken was de toekomstige echtgenoot van Spears, Sam Asghari. Asghari ging naar Instagram om zijn eigen gedachten te uiten die waren veroorzaakt door de documentaire trailer. Hij schetste zijn wensen voor de massale winst die de documentaire onvermijdelijk zou opleveren.

Asghari verklaarde: "Ik hoop dat de winst van deze documenten gaat naar de strijd tegen onrecht freebritney."

De verklaring komt in de nasleep van het feit dat Asghari door de fans van Spears als "controlerend" wordt bestempeld. Fans van de zangeres uitten hun mening over haar verloofde na haar verdwijning van sociale media. Velen geloofden dat de reden voor haar plotselinge mediaboycot te wijten was aan het feit dat Asghari 'volledige controle over haar had'.

Aanbevolen: