Katie Price spreekt zich uit na haar arrestatie wegens het overtreden van een straatverbod

Inhoudsopgave:

Katie Price spreekt zich uit na haar arrestatie wegens het overtreden van een straatverbod
Katie Price spreekt zich uit na haar arrestatie wegens het overtreden van een straatverbod
Anonim

Katie Price heeft eindelijk haar stilzwijgen verbroken nadat ze naar verluidt was gearresteerd voor het overtreden van een straatverbod dat tegen haar was uitgevaardigd door de verloofde van ex-man Kieran Hayler, Michelle Penticost. De tv-persoonlijkheid wordt beschuldigd van het sms'en van een spervuur van gewelddadige beledigingen naar Pinksteren, waarbij hij direct het bevel negeerde, dat was ontworpen om vanaf 2019 in totaal vijf jaar te blijven.

Over het incident gesproken, de politie van Sussex kondigde aan te zullen drukken op “Vrijdag 21 januari om 17.45 uur reageerde de politie op een rapport dat een verdachte hun straatverbod had geschonden. Agenten arresteerden een vrouw van in de veertig die in hechtenis blijft terwijl het onderzoek loopt.”

Katie Price riskeert tot vijf jaar gevangenisstraf als ze schuldig wordt bevonden

Er is gesuggereerd dat als Price schuldig wordt bevonden aan het misdrijf, ze maximaal vijf jaar gevangenisstraf kan krijgen. Op dit moment zit het voormalige glamourmodel al een tijd uit voor een eerdere veroordeling, waarbij hij naar verluidt 100 uur gemeenschapsdienst heeft voltooid voor een rij-gerelateerde overtreding.

Ondanks haar juridische problemen, leek Price vrolijk toen ze het debacle op haar Instagram toesprak en haar 2,6 miljoen volgers vertelde: Ik heb nog steeds mijn sprankeling en drive … Ik kijk uit naar deze week. Grote aankondiging, zo opgewonden.”

Volgens een bron deelt haar familie echter niet hetzelfde optimisme. De bron zei: “Het is een enorm zorgwekkende tijd. Haar familie is radeloos. Ze willen er alles aan doen om Katie te helpen en te beschermen.”

"Maar als ze deze keer schuldig wordt bevonden, heeft ze zichzelf echt niet geholpen en ziet de situatie er somber uit."

Er wordt beweerd dat de prijs uithaalde als vergelding voor een 'Instagram'-onderschrift waarvan ze dacht dat het over haar ging

Britse nieuwspublicatie The Sun onthulde dat de giftige tekst van Price naar verluidt een reactie was op een van de Instagram-berichten van Pinksteren. Katie had aanstoot genomen aan dit onderschrift, omdat ze dacht dat het tegen haar was gericht: "Als iemand je slecht behandelt, onthoud dan dat er iets mis is met diegene…"

"Normale mensen gaan niet rond met het vernietigen van andere mensen."

De publicatie beweert dat Price wraak nam met een verachtelijke, met vloeken doorzeefde boodschap. “Ze noemde Michelle een ‘cing we piece of s’. Alsof dat nog niet genoeg was, noemde ze haar ook een ‘goot s’.”

The Sun's insider vervolgde: Hoewel het bericht naar Kieran was gestuurd, hadden ze allebei het gevoel dat het aan Michelle was geadresseerd. Dus namen ze contact op met de politie.”

"Michelle is er kapot van. Het bericht was ongelooflijk agressief. Dit is een voortdurende tirade van misbruik geweest."

"Gezien het huisverbod dat van kracht is, en het feit dat Katie nog steeds een voorwaardelijke straf heeft, als ze het heeft gestuurd, is het buitengewoon dat ze besloot om zo uit te halen - ook niet uitgelokt."

Aanbevolen: