Britney Spears' Conservatorship: oude familievriend spreekt zich uit ter verdediging van Lynne Spears

Inhoudsopgave:

Britney Spears' Conservatorship: oude familievriend spreekt zich uit ter verdediging van Lynne Spears
Britney Spears' Conservatorship: oude familievriend spreekt zich uit ter verdediging van Lynne Spears
Anonim

Een oude vriend van Britney Spears’ moeder Lynne heeft zich uitgesproken in de verdediging van de vrouw na de getuigenis van de zangeres in haar conservatorschapszaak.

"Ik ben zo dankbaar dat Britney eindelijk voor zichzelf kon spreken en gehoord kon worden", schreef Joy Boudreaux Moore in een lange Facebook-post.

“Ik heb gebeden voor haar bevrijding, en voor haar vrijlating voor alle onderdrukking,” ging ze verder.

De beste vriendin van Lynne Spears vertelt over haar rol in het conservatorium van Britney

Moore is een oude vriend van Spears' moeder Lynne en heeft ook gewogen op Lynne's rol in het conservatorium.

Ze beweerde de familie al tientallen jaren te kennen en getuige te zijn geweest van Britneys pad naar roem en haar worstelingen.

"Lynne zou niet willen dat ik haar nu verdedigend zou verdedigen, ze zou me opeten om alleen maar de verlossing van haar dochter te ondersteunen", schreef Moore.

Ze beschreef Lynne Spears toen als "een toegewijde mama en een toegewijde oma" voor de twee kinderen van Spears uit haar huwelijk met Kevin Federline.

"Ze heeft alles gedaan wat in haar macht lag, voor en tijdens het conservatorium, om te strijden voor haar dochter", schreef Moore ook.

Ze maakte duidelijk dat de moeder van de zangeres "NIET op Britney's loonlijst" staat en beweerde dat Lynne een sleutelrol speelt bij het bevrijden van haar dochter van het conservatorium.

“Het was Lynne die twee jaar geleden naast Britney stond om de gerechtelijke procedure in te leiden en om hulp en verandering te vragen”, beweerde Moore.

"Het is ook Lynne's advocaat geweest, de ENIGE die NIET door Britney's geld wordt betaald, die Britney 100% in de rechtszaal steunt," vervolgde ze.

Deze beweringen lijken gedeeltelijk te worden onderbouwd door een bron die People vertelt dat Lynne "veel zorgen" heeft over het conservatorschap.

"Ze vindt dat Jamie [Spears, Britney's vader en conservator] niet transparant tegen haar is geweest en Britney helpt zo veel als ze kan", beweerde de bron.

Britney Spears details gruwelijk misbruik in haar getuigenis

Britney's vader Jamie nam in 2008 de controle over haar fortuin en persona over de zorgen om haar geestelijke gezondheid.

Na jaren van stilte en cryptische Instagram-berichten sprak de zangeres de rechtbank toe over haar eigen zaak.

In haar getuigenis van 23 juni vertelde Britney Spears dat ze onder haar voogdij werd onderworpen aan psychologisch misbruik en schending van de privacy. Ze beweerde dat ze tegen haar wil moest optreden en dat ze niet naar de dokter kon om haar anticonceptiemiddel te laten verwijderen.

Rechter Brenda Penny heeft het verzoek van de popster om haar vader te laten verwijderen als conservator afgewezen, maar de strijd om Britney is nog lang niet gestreden.

In februari stond rechter Penny een vermogensbeheerbedrijf, Bessemer Trust, toe als mede-conservator voor de financiële tak van Spears' regeling. Jamie Spears blijft de belangrijkste conservator voor alle andere aspecten van het conservatorschap van Spears.

De volgende hoorzitting is gepland voor 14 juli. Spears heeft documenten ingediend om haar voogdijschap te beëindigen, een actie waarvan ze niet wist dat ze die mocht ondernemen.

Aanbevolen: