Twitter reageert op Ben Affleck en Jennifer Lopez die deze 'Jenny From The Block'-scène opnieuw maken

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Ben Affleck en Jennifer Lopez die deze 'Jenny From The Block'-scène opnieuw maken
Twitter reageert op Ben Affleck en Jennifer Lopez die deze 'Jenny From The Block'-scène opnieuw maken
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben weer een iconische scène nagebouwd uit de populaire muziekvideo Jenny on the Block. In mei werd de Batman-ster gezien met een nieuw horloge, hetzelfde horloge dat JLo hem in de muziekvideo had gegeven. De verhuizing werd gezien als een krachtig statement over zijn hernieuwde romance met de zanger.

Het stel is onlangs Instagram-officieel geworden, waarbij Lopez een foto plaatste waarop ze een kus delen op haar 52e verjaardag. De fans van Jennifer en Ben raakten in paniek - terwijl het paar bleef ontspannen tijdens hun reis naar St Tropez.

JLo en Ben vieren feest op een luxe jacht

Het koppel vierde de verjaardag van de zanger op een luxe jacht waar ze een iconische scène uit de Jenny from the Block-muziekvideo naspeelden. Affleck kon zijn handen niet van de derrière van Lopez afhouden (zoals in de video) en fans denken dat ze hen aan het trollen zijn.

@OliviaLilyMarks schreef: "Jlo en Ben Affleck zeiden letterlijk: laten we het internet weer breken", en voegde eraan toe: "We houden van een eerbetoon."

Sommige fans waren benieuwd waarom het paar "de aandacht van de paparazzi vroeg", vooral omdat het bijdroeg aan hun uiteenvallen in de vroege jaren 2000.

@GlowySweetFab antwoordde dat het JLo en Ben "niet meer kan schelen" omdat Ben Affleck het "hele respectabele Hollywood-hitter-ding probeerde en het maakte hem niet gelukkig", maar hij was nu gelukkig.

"JLo en Ben Affleck zijn ons officieel aan het trollen", zei @lanikaps.

"Ben heeft gewoon een buitverslaving, hij weet niet wat hij doet" zei @BarmyGolf.

"Ik wed dat Ben en jlo zich weer kinderen voelen. Het is zo schattig", schreef @JloverLimitless.

Voorheen zagen fans dat JLo en Ben hun relatie aan het opzetten waren, vanwege hoe snel de zangeres verder ging van haar serieuze verloving met Alex Rodriguez. Vermeende geruchten dat A-Rod JLo consequent bedroog sinds ze voor het eerst bij elkaar kwamen, hadden hun relatie door de jaren heen aangetast.

Pas toen JLo werd gezien zonder haar verlovingsring, leken de geruchten echt. Het voormalige stel was sinds 2017 aan het daten en was in 2019 verloofd. Hun families gingen vaak uit en gingen samen op vakantie, dus hun scheiding kwam als een schok voor hun fans.

JLo ging een relatie aan met haar ex-verloofde van twee jaar, Ben Affleck, kort na de scheiding van Rodriguez.

Aanbevolen: