Twitter reageert op Khloe Kardashian die onthult dat ze opnieuw Covid-19 heeft opgelopen

Twitter reageert op Khloe Kardashian die onthult dat ze opnieuw Covid-19 heeft opgelopen
Twitter reageert op Khloe Kardashian die onthult dat ze opnieuw Covid-19 heeft opgelopen
Anonim

Khloe Kardashian heeft onthuld dat ze voor de tweede keer COVID-19 heeft opgelopen.

De realityster ging vrijdag naar haar Twitter-pagina om het slechte nieuws met fans te delen, eraan toevoegend dat haar dochter, True, ook het virus heeft opgelopen.

“Hallo jongens, ik wilde jullie True laten weten en ik heb positief getest op Covid”, begon ze te zeggen. "Ik heb verschillende verplichtingen moeten annuleren en het spijt me dat ik die niet kan waarmaken."

Kardashian benadrukte dat ze al is ingeënt, dus het was net zo raadselachtig voor haar om erachter te komen dat ze alweer besmet was.

“Gelukkig ben ik gevaccineerd, dus alles komt goed. We zullen hier in quarantaine zijn en de huidige richtlijnen volgen. Wees veilig allemaal!”

De oprichter van Good American liep begin vorig jaar voor het eerst COVID-19 op, zoals gedocumenteerd in de voormalige realityshow van de familie, Keeping Up With the Kardashians.

Hierdoor werd ze gedwongen zich 10 dagen lang te isoleren van haar dochter.

De 37-jarige verscheen in oktober op Ellen, waar ze sprak over de gruwelijke beproeving die ze doormaakte met de virale bug.

“Ik heb last van migraine, maar dit was de gekste hoofdpijn; Ik zou niet zeggen dat het migraine was. De hoest in mijn borst zou branden als ik zou hoesten.”

Ze vervolgde: Laat me je vertellen dat shit echt is, maar we komen hier allemaal doorheen. Bid dat als we allemaal bevelen opvolgen en luisteren, het goed komt. Moge God ons allemaal zegenen.”

“Het kan me niet schelen hoe mooi de plek is die je hebt, zo lang van je kind worden weggenomen, omdat ik niet in de buurt van mijn dochter kon zijn, dat was het meest hartverscheurende.”

Khloe heeft zich de afgelopen weken stil gehouden nadat berichten beweerden dat ze langzaam maar zeker op zoek was naar een verzoening met haar on-off vriendje Tristan Thompson, die ook de vader is van haar dochter.

Het paar heeft eindeloze problemen gehad in hun relatie, maar blijkbaar kan de tv-persoonlijkheid nog steeds verder kijken dan de schandalen die uitbraken tijdens hun tijd samen.

Aanbevolen: