Waren Ben Affleck en Jennifer Lopez hun romantiek opnieuw aan het ontsteken terwijl hij Ana De Armas zag?

Inhoudsopgave:

Waren Ben Affleck en Jennifer Lopez hun romantiek opnieuw aan het ontsteken terwijl hij Ana De Armas zag?
Waren Ben Affleck en Jennifer Lopez hun romantiek opnieuw aan het ontsteken terwijl hij Ana De Armas zag?
Anonim

Hoewel Jennifer Lopez en Ben Affleck 17 jaar uit elkaar waren, leek hun tweede poging tot een relatie vrij snel op gang te komen. Na zo lang uit elkaar te zijn geweest, en elk met een paar kinderen op sleeptouw, raakten de twee bijna een jaar verloofd in hun hernieuwde romance.

Het leek voor de meeste buitenstaanders snel, vooral omdat Jennifer net uit een langdurige relatie was en Ben onlangs had gezien met zijn filmco-ster Ana de Armas.

Dus de vraag die bij veel fans leeft, zelfs nu, is of Ben Ana zonder pardon heeft gedumpt toen hij ontdekte dat zijn liefde van lang geleden single was en klaarblijkelijk klaar om zich te mengen. Heeft Ben Affleck het uitgemaakt met Ana de Armas om weer samen te komen met J-Lo? Nu het recente nieuws over de verloving van het paar (18 jaar na hun "mislukte" eerste run) de aandacht trekt, laten we eens kijken naar het drama dat eraan voorafging.

Ana De Armas en Ben Affleck gingen uit elkaar in januari 2021

Hoewel Ben Affleck en Ana de Armas werden gezien als jetset en zelfs samen met zijn kinderen rondhingen, was hun relatie niet echt serieus toen het nieuws over hun splitsing naar voren kwam. Sommige fans wilden ze zelfs expres uit elkaar halen, maar het lijkt erop dat het vuur voor het paar ergens in januari 2021 is gedoofd.

Volgens Cosmopolitan zijn Ben en Ana na ongeveer tien maanden uit elkaar gegaan, nadat hun film Deep Water ook was afgelopen. Maar er is enige suggestie dat het paar een Mr & Mrs Smith-verbinding op de set had; hoewel ze er nooit te gezellig uitzagen tijdens het werken aan de film, speelden ze wel een paar op het scherm, benadrukt Cosmo.

Het leek alsof de twee helemaal verliefd waren, vooral toen ze op het strand verschenen, waarbij Ben vreselijke (wazige) foto's van Ana nam terwijl ze hun tenen in de branding dompelden.

Maar terwijl TMZ ze met de grond gelijk maakte vanwege hun stroperige zoete stoeien in het zand, is het mogelijk dat de relatie al intern brandde? Natuurlijk ontmoette Ana Bens kinderen minder dan een maand na hun relatie, en ze gingen een beetje wild met het samen reizen gedurende die korte tien maanden, maar het leek af te nemen nadat de twee naar verluidt een diep gesprek hadden gehad over het samen hebben van kinderen.

Het vonnis? Ben wilde blijkbaar niet meer kinderen en Ana wilde baby's met hem. Tenminste, dat zeiden 'bronnen'.

Het zou echter waar kunnen zijn; andere bronnen zeggen dat Ben en Jen ook geen kinderen samen willen. Samen hebben ze er in totaal vijf, en misschien is dat genoeg voor het paar.

Jennifer Lopez en A-Rod splitsen rond maart

Hoewel fans veel vermoedens hadden over de splitsing van Jennifer Lopez en Alex Rodriguez, stelt People dat Jennifer degene is die het dumpen heeft gedaan, niet A-Rod. Wat de reden voor het wegvallen van de relatie ook is, het kan voor geen van beiden makkelijk zijn geweest na de breuk.

Beiden hadden kinderen geïnvesteerd in de relatie, en natuurlijk hebben beide in het verleden openbare breuken gehad. De twee waren ook verloofd, niet alleen aan het daten, wat het potentieel voor veel drama betekende.

Het punt is dat hun uiteenvallen superstil was, tot het punt waarop niemand het opmerkte gedurende ten minste een paar weken; het eerste teken was een gebrek aan posts op sociale media met elkaar. Hoewel het "nieuws" rond maart brak dat de twee waarschijnlijk uit elkaar waren gegaan, bevestigden ze het pas de volgende maand publiekelijk. In plaats daarvan suggereerde hun verklaring van maart dat ze aan hun relatie werkten.

In de maanden daarna onthield Jennifer zich van het negatief uiten over haar nu-ex in de media, maar het is duidelijk dat ze helemaal verliefd is op Ben. Misschien is de beste manier om een gebroken hart te helen, gewoon snel verder te gaan!

Bennifer ging (opnieuw) naar de beurs in april 2021

Relatietijdlijnen zijn een lastig iets; wie weet wie achter de schermen met wie aan het kletsen was, maar het zo stil hield om tabloiddrama te vermijden? Hoewel het lijkt alsof Ben en Jen de zaken na al die tijd uit elkaar snel hebben opgestart, lijkt er geen enkel bewijs te zijn dat Ben Ana's hart brak om zijn vroegere vlam na te jagen.'

Het lijkt er zelfs op dat Ben Jen pas echt benaderde nadat het nieuws bekend werd dat ze zich had afgesplitst van A-Rod. Bronnen zeggen dat de twee weer bij elkaar kwamen nadat Ben Jennifer een schouder bood om op uit te huilen. Hoewel er ook wordt gesuggereerd dat hij precies wist welke stap hij op dat moment maakte, was Jennifer er duidelijk in geïnteresseerd.

Nu, het enige dat overblijft is dat de twee eindelijk samen naar het altaar gaan; en 20 jaar na hun eerste ontmoeting, wordt het hoog tijd!

Aanbevolen: