Fans denken dat Britney Spears er niet mee instemde om topless video op Instagram te plaatsen

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Britney Spears er niet mee instemde om topless video op Instagram te plaatsen
Fans denken dat Britney Spears er niet mee instemde om topless video op Instagram te plaatsen
Anonim

Britney Spears trakteerde haar fans op een topless video van haar op 29 juli.

The Toxic-zanger plaatste de gewaagde clip op Instagram. Ze is afgebeeld met een losgeknoopte korte Daisy Duke-short terwijl ze haar borsten bedekt met haar handen.

Ze lijkt op haar binnenplaats in Thousand Oaks, Californië te zijn. Een paar dagen geleden plaatste de popster topless foto's van haar in dezelfde outfit, waarbij sommige fans zich zorgen maakten over wie er echt achter deze foto's zit.

Britney Spears-fans maken zich zorgen over topless video

Bij het zien van de nieuwste topless video van Spears, vroegen haar 32,7 miljoen volgers zich af of ze ermee instemde om het te posten.

De beelden hebben het gesprek opnieuw aangewakkerd over de vraag of Spears echt, volledig de controle heeft over haar Instagram te midden van haar voortdurende strijd om het conservatorium.

“Ik heb het gevoel dat deze door iemand anders zijn gepost”, schreef een fan.

“ben ik de enige die zich hier zorgen over maakt”, schreef een tweede persoon.

"hier is iets heel erg mis", was een andere opmerking.

Hoewel sommigen denken dat de video's en afbeeldingen empowerment zijn, zijn andere fans bang dat deze afbeeldingen worden geplaatst om haar reputatie aan te tasten.

"Ik heb het gevoel dat deze afbeelding nog steeds wordt geplaatst om haar te saboteren", merkte een fan op.

“Je ziet er mooi uit, maar dit kan je gevecht schaden. Wacht tot je echt vrij bent voordat je dit doet', was een andere opmerking.

Na het zien van een recente topless post, gaven sommige fans zelfs de schuld van Spears' vriend Sam Asghari dat hij ze zou hebben meegenomen en gepost.

“Ik geef het vriendje de schuld”, schreef een fan.

Fans denken dat Britney Spears’ Instagram een lookalike gebruikt

Eerder dit jaar maken fans zich ook zorgen dat Britney's Instagram misschien een lookalike gebruikt.

Een foto van de zanger die op 7 juli werd gepubliceerd, leidde tot speculaties over de vraag of het echt Spears of een lookalike is.

In de snap geeft Spears haar terug naar de camera, maar fans merkten snel een ontbrekend detail op: de persoon op de foto heeft geen Britney's nek- en onderrug-tatoeages.

De artiest stopte geruchten over een lookalike in een nieuwe Instagram-post en gaf toe dat ze haar nektattoo had verwijderd.

“Ok, dus … ik heb mijn tatoeage in mijn nek bewerkt, want ik wilde zien hoe het er schoon uit zou zien … en ja, ik vind het leuker, dus terwijl jullie achter mijn rug praten, ga je gang en kus mijn kont haters, luidt het bijschrift van een vervolgbericht.

Aanbevolen: