Florence Pugh spreekt frustratie uit over het feit dat Instagram wordt geblokkeerd voor het plaatsen van 'Hawkeye'-spoilers

Inhoudsopgave:

Florence Pugh spreekt frustratie uit over het feit dat Instagram wordt geblokkeerd voor het plaatsen van 'Hawkeye'-spoilers
Florence Pugh spreekt frustratie uit over het feit dat Instagram wordt geblokkeerd voor het plaatsen van 'Hawkeye'-spoilers
Anonim

Florence Pugh werd geblokkeerd door Instagram omdat ze over haar personage in de MCU's Disney+-serie Hawkeye had gepost, en ze heeft het niet. Woensdag verscheen de voor een Oscar genomineerde actrice in de serie als Yelena Belova, een personage dat ze speelde in Black Widow.

Pugh's associatie met de serie wordt al geruime tijd geplaagd, dus het is een understatement om te zeggen dat het internet explodeerde zodra Belova's identiteit werd onthuld in Hawkeye. De actrice is trots op haar rol en deelde video's van haar reactie tijdens het bekijken van de aflevering op Instagram. Sommige gebruikers leken de video's als spoilers te hebben gemarkeerd en klachten in te dienen, waardoor Pugh werd geblokkeerd om op haar account te posten.

Florence Pugh drukt frustratie uit

Eerder die dag deelde Florence Pugh foto's van de show, waarin haar personage werd onthuld. Het bericht leidde tot klachten van fans, waarbij ze aanhaalden dat de actrice de serie verpestte voor degenen die nog geen kans hadden om het te bekijken.

Het is niet bekend wat er gebeurde, omdat de post van de acteur nog steeds zichtbaar is op haar profiel en ze later een verhaal zou kunnen delen. Pugh deelde een lang bericht en uitte haar frustratie over het verwijderen van haar berichten.

"Ik had nooit gedacht dat ik liefde zou posten over een show waarin ik speel, zou worden verwijderd.. maar hier zijn we," schreef Pugh.

"Iemand hier heeft geklaagd, dus ik ben geblokkeerd om mijn eigen optreden te posten in een show waar ik erg mee bezig ben. Meer dan belachelijk." Pugh voegde toe: "In Hawkeye zijn is een voorrecht en bedankt aan iedereen die me op de set en daarbuiten heeft verwelkomd en iedereen die kijkt."

Pugh's betrokkenheid bij Hawkeye is geplaagd sinds de post-creditsequentie in Black Widow, waar Yelena Belova wordt geïnformeerd dat Clint Barton (Jeremy Renner) de man is die haar zus Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) heeft vermoord. Het personage vocht tegen Barton op een dak, waardoor hij geloofde dat iemand een Black Widow-huurmoordenaar had ingehuurd om hem en Kate Bishop (Hailee Steinfeld) pijn te doen.

We weten niet wat de toekomst in petto heeft, maar we kunnen zeker binnenkort een confrontatie tussen Clint en Yelena verwachten. De moordenaar zal diepbedroefd zijn om te ontdekken dat haar zus ervoor koos om uit eigen wil te sterven (in Avengers: Endgame) en zichzelf heeft opgeofferd zodat ze weer een kans hebben.

Aanbevolen: