Deze 'Brooklyn Nine-Nine'-ster was het er niet mee eens om de show te verlaten en fans kunnen het niet geloven

Inhoudsopgave:

Deze 'Brooklyn Nine-Nine'-ster was het er niet mee eens om de show te verlaten en fans kunnen het niet geloven
Deze 'Brooklyn Nine-Nine'-ster was het er niet mee eens om de show te verlaten en fans kunnen het niet geloven
Anonim

Wat het verlies van FOX was, bleek de winst van NBC te zijn. Fans waren woedend toen 'Brooklyn Nine-Nine' na vijf seizoenen uit de lucht werd gehaald. Gelukkig was de onderbreking van korte duur, want NBC was er snel bij om de serie net op tijd voor het zesde seizoen te pakken te krijgen. Eindelijk, na acht seizoenen, lijkt het erop dat de show ten einde loopt. Het zal zeker een emotioneel afscheid zijn.

Onderweg zijn er enkele twijfelachtige momenten geweest, vooral achter de schermen. Een daarvan had fans die hun hoofd krabden toen een grote favoriet bij de fans de deur werd getoond. Om de zaken nog veel ingewikkelder te maken, zou de ster onthullen dat het verlaten van de show niet haar idee was en in plaats daarvan blijven de details erg vaag.

We bekijken wat er gebeurde tijdens haar vertrek en hoe de fans reageerden. Gelukkig lijkt het erop dat ze zal terugkeren voordat de show voorgoed sluit.

Peretti had weinig input over het vertrek van haar personage

Fans waren niet klaar om afscheid te nemen en het bleek dat Chelsea Peretti ook niet bepaald aan boord was. Gezien haar vertrek, zouden de meesten aannemen dat ze op zijn minst een beetje creatieve output had als het op haar vertrek aankwam. Zoals ze echter samen met TV Line onthulde, hoewel ze werd gevraagd naar haar mening over de laatste aflevering waarin ze verscheen, besloot de show uiteindelijk een heel andere richting in te slaan.

"Dan had zeker zoiets van: "Wat zijn de droomdingen die je zou willen doen?" Maar op de een of andere manier kwam er een schaakspel van 80 pagina's in het script terecht. [Lacht] Dus hij vroeg het me zeker, maar dat betekent niet noodzakelijk dat ik dat ook zei."

Peretti's ideale afscheid zou er heel anders hebben uitgezien. Volgens de sitcomster had ze zich voorgesteld om samen met kapitein Holt naar de spa te gaan en te roddelen over de anderen op het station.

"Ik organiseerde een spa-dag die Holt en ik in zijn kantoor hebben en niemand weet ervan… We sloten de jaloezieën en praatten gewoon openhartig over mensen en lazen tijdschriften. Hoe dan ook, dat ging in Dan's hoofd en veranderde in een serieus schaakspel… Maar ja, we maakten veel ruzie over alle verschillende dingen die konden gebeuren, en hij was erg leuk om ideeën mee uit te werken."

Wat de cameo van Mario Lopez betreft, blijkt dat dat ook niet haar idee was. Ze was totaal overrompeld toen ze zijn naam in het script zag. "Ik opende het script en zei: "Wacht, betekent dit dat Mario Lopez in deze aflevering zal zijn?" En dat deed het."

Blijkbaar was dat niet het enige waar ze verbaasd over was…

Vertrekken was blijkbaar niet haar beslissing

Het leek zo'n vreemde timing, vooral gezien het succes van de show, passend bij Gina's impact en wat een favoriet bij fans ze was geworden. Details waren erg vaag en er werd gemeld dat Chelsea de beslissing nam om te vertrekken. Maar zoals ze onthulde, was dat niet het hele verhaal.

"Het was niet alleen mijn beslissing. Het is moeilijk om te begrijpen wat er precies gebeurde en hoe het allemaal uit de hand liep, maar het kwam min of meer samen om deze timing te zijn die zich aandiende. Dus ik vriendelijk wist al een tijdje dat het ging gebeuren…"

Fans op Reddit zouden ook ingaan op de kwestie. Zoals je zou verwachten, waren fans niet blij. Veel fans gaven de schuld aan mislukte onderhandelingen, terwijl anderen het gevoel hadden dat het netwerk een paar dollar probeerde te besparen.

"Het is vrij duidelijk dat dit een simpele kostenbesparing was. Ze werd eigenlijk ontslagen, geen reden om op haar te dansen of te impliceren dat haar collega's haar niet mochten."

"Dus ik vermoed dat ze meer geld wilde, en dat ze haar huidige salaris niet eens konden betalen. Dus ze realiseerden zich allebei dat dit de conclusie zou zijn."

"NBC-komedies verliezen in latere seizoenen altijd een castlid."

Wie weet echt wat er is gebeurd, maar de actrice nam op zijn minst de uitgang met de grootst mogelijke professionaliteit en misschien zou ze vóór het einde van de show terugkeren.

Ze beschouwt nog steeds de cast-familie

Zelfs tijdens haar vertrek verklaarde de ster dat er "een familiale sfeer" was. De uitgang was niet gemakkelijk te verteren, maar het lijkt erop dat er geen problemen waren met haar medecastgenoten en in plaats daarvan hield ze de zaken heel dichtbij.

Sindsdien waagde ze zich aan verschillende projecten en vond ze elders succes in verschillende genres. We kunnen het er echter allemaal over eens zijn dat Gina terugkeer naar de show is wat iedereen wilde zien en tijdens het laatste seizoen van de show, dat momenteel wordt uitgezonden, kreeg iedereen zijn wens.

Het was alleen maar passend dat ze terugkeerde naar de familie, gezien wat een cruciaal castlid ze was voor het grootste deel van de serie.

Aanbevolen: