Bruce Bruce Willis wees dit script van $ 505 miljoen af omdat "Hij het niet snapte" wees dit script van $ 505 miljoen af omdat "Hij het niet snapte"

Inhoudsopgave:

Bruce Bruce Willis wees dit script van $ 505 miljoen af omdat "Hij het niet snapte" wees dit script van $ 505 miljoen af omdat "Hij het niet snapte"
Bruce Bruce Willis wees dit script van $ 505 miljoen af omdat "Hij het niet snapte" wees dit script van $ 505 miljoen af omdat "Hij het niet snapte"
Anonim

Met een enorm vermogen van meer dan $ 250 miljoen, zouden de meesten aannemen dat Bruce Willis weinig spijt heeft als het gaat om zijn legendarische carrière in Hollywood.

Natuurlijk veranderde hij het spel met 'Die Hard' in 1988, een film die hem op de kaart zette en tot op de dag van vandaag tot de iconische films behoort.

Echter, zelfs een A-lister als Bruce is niet immuun voor een slechte beslissing. Heck, hij ontsloeg zijn team toen hem werd verteld geen auditie te doen voor 'The English Patient'. De film bleek een enorm succes en kreeg Oscar-buzz, iets dat Bruce zijn hele carrière ontging.

Er was nog een film, waarin Willis, terugkijkend, toegeeft dat hij hem niet de rug had toegekeerd.

De film verdiende in 1990 meer dan 'Home Alone' en ook zijn ex-vrouw, Demi Moore.

We zullen kijken naar de rol en de reden waarom Bruce besloot ergens anders te zoeken. In werkelijkheid is het niet de eerste keer dat hij nee zegt tegen een groot project.

We zullen enkele van de andere bespreken, samen met nog veel meer.

Willis heeft een aantal grote rollen afgewezen

Destijds was de film in kwestie de grootste die hij ooit afwees, en misschien wel de belangrijkste gezien zijn erfenis.

Willis was echter ook verstandig om andere projecten door te geven. In 1987 zei hij wijselijk nee tegen 'Fatal Attraction' en koos in plaats daarvan voor 'Die Hard'.

Hij kreeg in de jaren '90 nog een belangrijke rol aangeboden om naast Sandra Bullock te verschijnen in 'Speed', hoewel hij opnieuw andere plannen had.

Sommige van de meer recente films die hij in de jaren 2000 afwees, zijn onder meer 'Trainingsdag', omdat hij de rol van Alonzo Harris, de slechterik, speelde. Willis nam in plaats daarvan 'Bandits', wat een discutabel besluit is.

'Once Upon A Time In Mexico' samen met 'Man On Fire' kunnen ook aan de lijst worden toegevoegd.

Dat zijn allemaal serieuze rollen, hoewel zijn grootste spijt in 1990 plaatsvond.

Hij heeft spijt dat hij nee heeft gezegd tegen 'Ghost'

De film verdiende $ 505 miljoen aan de kassa en versloeg 'Home Alone', dat $ 476 miljoen opleverde. We hebben het over de iconische film 'Ghost'.

Willis kreeg een script te pakken en in werkelijkheid snapte hij het gewoon niet, vergelijkbaar met Brad Pitt bij het lezen voor 'The Matrix'.

"Ik snapte het gewoon niet", vertelde Willis aan de Times. "Ik zei: 'Hé, die man is dood. Hoe ga je een romance hebben?' Beroemde laatste woorden."

Willis was niet de enige, want zelfs de ster van de film Demi Moore wist niet zeker of het een succes zou worden: "Het is een liefdesverhaal, en het is een man - een dode man - die probeert red zijn vrouw, en er is een komisch deel, maar echt, echt, het is een liefdesverhaal, en ik dacht: 'Wauw, dit is echt een recept voor een ramp."

Het wordt ofwel iets heel speciaals, echt geweldigs of echt een absolute mislukking.'”

Het bleek een iconische film te zijn en wat Willis betreft, ondanks het feit dat hij het gemist heeft, zou hij het bijna tien jaar later goedmaken.

Bruce heeft het bijna tien jaar later goedgemaakt

Het heeft negen jaar geduurd, maar Bruce maakte het goed en stemde ermee in om te schitteren in 'The Sixth Sense' van M. Night Shyamalan.

De film verdiende meer dan 'Ghost' en bracht $ 672 miljoen op. Het werd een iconische film op zich.

Hoewel Willis geen Oscar kreeg voor de uitvoering, kreeg hij veel lof, en dat gold ook voor zijn regisseur, M. Night.

"Bruce komt uit New Jersey. Ik kom uit Philadelphia. Het voelde altijd als de connectie van de jongen uit de geboorteplaats. Toen ik een kind was, keek ik naar zijn films en wilde ik iets met hem maken."

Voor mij, als je Die Hard ziet, zijn er natuurlijk zoveel dingen - de lichamelijkheid en zo - maar het is het pathos van zijn relatie met zijn vrouw, wat voor mij de emotionele onderbouwing is van waarom die actie film overstijgt. Ik heb hem eigenlijk in een ander liefdesverhaal gestopt.”

M. Night onthulde samen met The Hollywood Reporter hoe Bruce opgewonden was voor de rol, gezien hoe anders het was.

"Hij was zo opgewonden om dat te doen. Hij is de man die het pistool niet had. Als Donnie's personage in het begin verschijnt, weet hij niet wat hij moet doen."

"Hij vond het heerlijk om iemand te spelen die niet wist wat hij moest doen. Ik denk dat dat ons een beetje in een meer kwetsbare, gecompliceerde versie van Bruce bracht die zo mooi is."

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is het allemaal gelukt voor Bruce.

Aanbevolen: