Fans zeggen dat Drake een einde zal maken aan Kanye nadat hij een nieuw album heeft aangekondigd

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Drake een einde zal maken aan Kanye nadat hij een nieuw album heeft aangekondigd
Fans zeggen dat Drake een einde zal maken aan Kanye nadat hij een nieuw album heeft aangekondigd
Anonim

Op 30 augustus ging Drake naar Instagram om de release van zijn album Certified Lover Boy officieel aan te kondigen. Temidden van geruchten dat de zanger ruzie heeft met Donda-bedenker Kanye West, gaat het drama door omdat fans verwachten dat Drake een einde zal maken aan Kanye met zijn epische nieuwe release.

Drake's fans zijn ervan overtuigd dat Kanye West "zich haastte" om zijn album uit te brengen, bang dat de release van Certified Lover Boy de schijnwerpers van Donda zou stelen, en het nummer zou wegnemen één plek zowel in de harten van fans als op hitlijsten.

Drake kondigt release op 3 september aan

The God's Plan-zanger heeft eindelijk de release van zijn zesde studioalbum, getiteld Certified Lover Boy, gedeeld. Het album werd voor het eerst aangekondigd in augustus vorig jaar, samen met de release van Drake's videoclip Laugh Now, Cry Later met Lil Durk.

De zangeres deelde wat fans aannemen dat het albumhoezen zijn voor de release, waarin meerdere emoticons van zwangere vrouwen te zien zijn.

Het langverwachte album zou in januari 2021 uitkomen, maar werd uitgesteld vanwege een beenblessure van de Canadese zangeres. Het wordt nu uitgebracht op 3 september, vijf dagen nadat Kanye West zijn tiende studioalbum Donda uitbracht.

Drake's fans zijn ervan overtuigd dat zijn album records gaat breken en Donda's populariteit zal overnemen.

"Drake eindigde Kanye", schreef een fan als reactie, en een ander voegde eraan toe: "We hebben gewonnen en gaan 1 van Kanye overnemen."

"Daarom haastte Kanye DONDA.. Hij wist.." zei een gebruiker.

"Komye beëindigen zoals hij zou moeten…", schreef een derde fan.

"Kanye slaat nu de lucht in!!" heeft een fan gedeeld.

Sommige gebruikers van sociale media maakten zich zorgen over Drake's albumhoezen en hoopten dat hij er creatiever mee om zou gaan.

“Dit is geenszins de cover voor Certified Lover Boy…” schreef een fan.

“Niet zeker of het verschrikkelijk of perfect is, hoe dan ook, het is grappig af,” antwoordde een ander.

De ruzie tussen Drake en Kanye West gaat ver terug, met de muziekmagnaten die elkaar beschoten via hun teksten en nu… albumreleases. In 2018 vochten de twee naar verluidt om een beat die Drake voor zichzelf wilde, maar Kanye nam hem weg voor Lift Yourself.

Aanbevolen: