Kim Kardashian-fans noemen Drake een 'leugenaar' nadat hij insinueert dat hij met haar sliep

Kim Kardashian-fans noemen Drake een 'leugenaar' nadat hij insinueert dat hij met haar sliep
Kim Kardashian-fans noemen Drake een 'leugenaar' nadat hij insinueert dat hij met haar sliep
Anonim

Kim Kardashian fans zijn er niet voor Drake en zijn insinuaties.

De 34-jarige rapper kreeg de Keeping With The Kardashians-ster warm nadat hij had gesproken over een geruchtenaffaire met de reality-koningin.

Drake heeft vrijdag zijn nieuwe nummer "Wants and Needs" uitgebracht.

Hij checkte zijn oude vriend Kanye West op de baan: "Ja, ik moet waarschijnlijk gaan linken met Yeezy, ik heb wat Jezus nodig / Maar zodra ik mijn zonden begon te belijden, zou hij het niet geloven ons."

Het nummer is een van de drie nummers op de nieuwe EP Scary Hours 2. van de Canadese artiest

Hoewel Drake Kim nooit bij naam noemt op de plaat, begonnen sociale media onmiddellijk te speculeren dat de hitmaker "Over" verwees naar een mogelijke afspraak met de 40-jarige moeder van vier.

"Lmaoo, ik weet dat @kanyewest net dat couplet hoorde op @Drake nieuw nummer bruh. @KimKardashian had een kleine verstrengeling", twitterde een fan.

"Drake geeft eigenlijk toe dat hij Kim in elkaar heeft geslagen en het aan Kanye heeft verteld," voegde er nog een toe in de uren na de release van het nummer.

De track komt nadat alom werd gespeculeerd dat Drake suggereerde dat hij en aspirant-advocaat Kim een affaire hadden op zijn track 'In My Feelings' uit 2018.

Hij rapt de beroemde regel "Kiki, do you love me?" op de hit, waardoor fans erop wijzen dat Kiki een bijnaam is die Kims zussen soms voor haar gebruiken.

Drake stelde ook een liaison voor in het nummer 'Can't Take a Joke' uit 2018 over het nemen van een 'UberX naar Hidden Hills' om 'me iets te geven dat ik kan voelen'.

Fans denken dat hij grappen maakte over het feit dat hij buren was met een nu gescheiden stel in dezelfde Calabasas-enclave.

Uitgesproken Kanye sprak Drake een keer aan in een video op zijn Instagram-account.

"Het feit dat er mensen zijn die geruchten doen of denken dat je mijn vrouw hebt belazerd en je zegt niets en je draagt het zo, dat past niet goed bij mijn geest," zei hij..

Kim-fans gingen naar sociale media om "leugenaar" Drake op te blazen en hem te veroordelen voor zijn teksten.

"Drake is een zielige aanhanger. Hij is zo plat en saai. Wat een probeer-hard kleine leugenaar", schreef een fan.

"Drake is zo'n idioot die altijd zijn vuile was uitblaast. Eigenlijk de hiphopversie van Swift", voegde een tweede eraan toe.

"Deze man zal over een paar jaar als een inleider zijn..sliep met zoveel willekeurige mensen die ze allemaal aanklaagden omdat hij ze herpes gaf, " viel een derde schimmig in.

Aanbevolen: