Fans denken dat Ariana Grande overboord gaat met lipvullers in haar meest recente foto's

Fans denken dat Ariana Grande overboord gaat met lipvullers in haar meest recente foto's
Fans denken dat Ariana Grande overboord gaat met lipvullers in haar meest recente foto's
Anonim

Heeft Ariana Grande wat cosmetisch werk aan haar gezicht laten doen?

Nou, dat is wat fans zeggen, die er bij de zangeres van "Positions" op aandringen om het rustig aan te doen met de lipvullers, te oordelen naar recente foto's die op haar sociale media zijn geplaatst.

In promofoto's voor The Voice hadden velen er al op gewezen dat Grande er nogal anders uitzag, met haar wangen die veel gezwollen leken, terwijl haar lippen ook aanzienlijk groter waren geworden.

Toen, op 4 september, plaatste Grande een gloednieuwe selfie van zichzelf op Instagram, wat opnieuw de indruk had gewekt dat ze net de spreekkamer van haar dokter had verlaten, omdat haar gelaatstrekken er ongelooflijk glad en gezwollen uitzagen.

Het leek zelfs alsof haar lippen groter waren geworden dan ze waren voor haar The Voice promo-shoot.

De met een Grammy bekroonde popster heeft nooit ingegaan op claims en speculaties dat ze een lipvuller heeft gehad, laat staan dat ze onder het mes is gegaan voor cosmetische chirurgie.

En hoewel Grande er tegenwoordig ook voor kiest om haar kenmerkende paardenstaartkapsel te dumpen, geloven velen dat het cosmetische werk dat ze heeft ondergaan bijdraagt aan het feit dat mensen haar enigszins onherkenbaar vinden op sommige van haar recente foto's.

Grande, die in maart werd bevestigd als jurylid voor de nieuwste serie van The Voice, had onlangs mede-co-ster Kelly Clarkson spreken over het aan de slag gaan aan de reality-tv-serie met de 28-jarige, het beschrijven van de laatste als "grappig" en "geestig" op The Tonight Show.

Terwijl werd aangenomen dat de superster "Sweetener" op tournee zou gaan ter ondersteuning van haar nieuwste album, Positions, lijkt het alsof Grande ervoor heeft gekozen om wat broodnodige tijd weg te nemen van muziek om zich te concentreren op andere ondernemingen zoals televisie.

Van wat er is verzameld, zal Grande echter niet langer op tournee gaan met Positions omdat ze vastzit aan het werken aan The Voice, en tegen de tijd dat ze klaar is met filmen, zou ze waarschijnlijk al aan haar volgende aanbod zijn begonnen.

Aanbevolen: