Mia Thornton's recente Savage Post heeft 'RHOP'-fans die denken dat ze te veel tijd aan haar handen heeft

Inhoudsopgave:

Mia Thornton's recente Savage Post heeft 'RHOP'-fans die denken dat ze te veel tijd aan haar handen heeft
Mia Thornton's recente Savage Post heeft 'RHOP'-fans die denken dat ze te veel tijd aan haar handen heeft
Anonim

Mia Thornton is misschien een krachtige CEO, maar haar meest recente Twitter-clapback leidde ertoe dat veel Real Housewives Potomac-fans zich afvroegen of ze ondanks dat nog steeds te veel heeft tijd aan haar handen!

De reden achter hun zorgen? Mia richtte 's ochtends als eerste op Askale. We hebben het over 7 uur.

Sociale media reageren op Mia's Sunrise-aanval

Veel RHOP-fans zijn het er ongetwijfeld mee eens dat stomende hete thee een geweldige manier is om de dag te beginnen, maar op basis van hun reacties op sociale media is het duidelijk dat de roddels over beroemdheden niet precies zijn wat ze in gedachten hadden.

Naast Twitter dat Mia deed besluiten om haar dag duister te beginnen, waren haar Instagram-volgers op dezelfde pagina, met Carlos King schrijven, "Mia, ik heb nog niet eens de korst van mijn ogen geveegd. Jij kiest vroeg voor geweld mama."

Evenzo, @vania_reverie merkte op, "koppelt parels Mia…..wat is er in hemelsnaam aan de hand. Het is nog geen 8 uur, " en @johnthesecond spoorden aan, "Mia ga alsjeblieft weer slapen."

Mia geeft (sommige) context

Hoewel veel fans zich zorgen maakten over het feit dat Mia zo vroeg mikte, waren anderen meer bezorgd om erachter te komen op wie haar tweet was gericht, in de eerste plaats.

Gezien de schaduw die Mia Candiace de afgelopen dagen heeft bezorgd, is het niet verwonderlijk dat een groot deel van haar volgers zou aannemen dat het offensief bedoeld was voor de 'Drive Back'-zangeres.

Deze keer was het echter seizoen 6 vriend, Askale Davis, aan de ontvangende kant van Mia's toorn.

Mia bewerkte uiteindelijk haar Instagram-bericht om Askale in het bijschrift te taggen, nadat fans de opmerkingen gebruikten om haar en Candiace's vete te wegen.

Ze ging ook naar Twitter om een grapje te maken, "Dang, jullie waren Alaska al vergeten, " naast lachende emoji's.

Mia staat erom bekend in het verleden de vreemde typfout te maken in haar Twitter-tirades, maar het is redelijk veilig om aan te nemen dat dit niet een van die tijden is!

Mia reageert op opmerkingen dat ze te veel tijd aan haar handen heeft

Ook al is Mia (duidelijk!) niet de huisvrouw om iemands slechte kant te hebben, het lijdt geen twijfel dat ze ook snel om zichzelf lacht, en als het ging om degenen die zich zorgen maken over haar tijd, ze maakte graag grapjes met hen.

Evenzo, in reactie op Carlos King's Instagram-commentaar, antwoordde ze: "Ik had vandaag tijd, " naast een huilende emoji.

Dat gezegd hebbende, voor degenen die zich zorgen maken dat Mia te veel tijd aan haar handen heeft, verspilde de serie-ondernemer geen tijd om uit te leggen dat ze een drukke vrouw is en dat slapen niet altijd haar topprioriteit is.

Nou, slapen staat misschien niet bovenaan haar lijst, maar het v alt niet te ontkennen dat ze de tijd neemt om fans (en haar castmates!) scherp te houden!

Aanbevolen: