Waarom fans denken dat Ariana Grande de meest woeste rechter is op 'The Voice

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Ariana Grande de meest woeste rechter is op 'The Voice
Waarom fans denken dat Ariana Grande de meest woeste rechter is op 'The Voice
Anonim

Ariana Grande heeft het kleine scherm opgewarmd als de nieuwste coach van dit seizoen van NBC's The Voice. En als het erop aankomt haar collega-coaches John Legend en Blake Shelton het moeilijk te maken, heeft ze niet opgegeven. Een van de eerste en misschien wel meest woeste en hilarische momenten van de zangeres kwam toen ze een meme uit de populaire komediefilm Mean Girls op haar Instagram plaatste. In de post deelde ze een clip van de beruchte scène waarin Regina George een foto van Cady Heron aan haar Burn Book toevoegt, maar deze keer wanneer ze een afbeelding onder het citaat plakt, "fugly slt", blijkt het een momentopname zijn van Blake Shelton. Ariana's fans en co-sterren kregen een kick van de hilarische post. John merkte op: "Fantastisch."

Een fan was een voorbode van de capriolen om te komen delen: "Ariana en Blake Shelton zullen het grappigste duo van de show zijn." Maar Blake liep niet zonder slag of stoot weg van de meme. Hij zei gekscherend: "Ok, kleine vriend… Dit is OORLOG!" Om deze en andere redenen denken fans dat Ariana in feite een pittigere Simon Cowell zal worden in de populaire reality-competitieshow …

'Geef ze baby's!'

Blake is niet de enige nek waar Ariana voor is gekomen. Tijdens de seizoenspremière van de show nam de popster het op tegen coaches Kelly Clarkson en John voor zangeres Katie Rae Mortimer. De deelnemer verbaasde het panel met haar vertolking van het nummer The Bones van Maren Morris.

Nadat Kelly contact had met Katie over het feit dat ze allebei kinderen hadden, grapte Ariana: "Ik weet dat jij en Kelly een baby hebben, maar ik zal een baby voor je krijgen om in mijn team te komen."

De 34+35 zangeres zei eigenlijk: "Als ik het heel duidelijk zeg, geef ze maar baby's", zoals de tekst van haar lied. Ze voegde er snel aan toe: "Ik maak een grapje", maar terzijde, Ariana is duidelijk bereid om alles te doen wat nodig is om dit seizoen te winnen.

'Bedankt Volgende'-knop

Toen John zijn bod uitbracht op Katie om zich bij zijn team aan te sluiten, nam Ariana het heft in eigen handen. Ze drukte op de knop op haar stoel, en zomaar, haar hit Thank U, Next begon door de hele soundstage van The Voice te spelen, John volledig onderbrekend.

Iedereen genoot van het moment, en zelfs Blake, de titelverdediger van de serie, waardeerde haar stunt. Hij zei tegen ET: "Je kunt zien dat ze al heel lang een fan van de show is, en ze is ongelooflijk stiekem."

Plus, haar Thank U, Next-stunt werkte volledig omdat de deelnemer, Katie, uiteindelijk besloot om zich bij Team Ariana aan te sluiten.

Breng een frisse energie aan 'The Voice'

Zelfs als de 7 Rings-zangeres niet in de beruchte Voice-stoel zit, komt ze nog steeds haar collega-coaches halen. Ze plaatste onlangs een fotodump op Instagram waarin ze enkele openhartige momenten uit haar leven deelde. En een van die openhartige momenten was toevallig een screenshot van een hilarisch tekstgesprek tussen haar en Blake dat ze deelde als de laatste foto.

In de schermafbeelding kunnen fans zien dat Blake een artikel met Ariana heeft gedeeld met de titel: "Producers At 'The Voice' May Replace Blake Shelton After Ariana Grande Brings A 'Fresh' Energy To The Show." Onder het artikel sms'te hij haar: "Heel erg bedankt Ari… Heel erg bedankt…"

Sinds Ariana beide berichten "hartelijk" deed, is het overduidelijk dat het allemaal leuk en leuk is. Maar aan de opmerkingen te zien, waren fans dol op het heen en weer tussen haar en Blake.

Een fan zei: "Blake kan maar beter oppassen." Zelfs Katy Perry leek een kick te krijgen van de convo en zei "laatste dia."

Samenwerken met John Legend

Ariana werkt ook samen met John als het erom gaat haar collega-coaches het moeilijk te maken. Toen Blake en Kelly allebei hun stoel omdraaiden voor deelnemer Lana Scott, kregen ze een hilarisch en verhit debat over wie tussen hen het meeste wist van countrymuziek. Toen Ariana zich realiseerde dat zij en John er geen woord tussen konden krijgen, besloten ze op te stijgen en het podium te verlaten.

Even later kunnen kijkers Ariana en John buiten het podium zien genieten van wat popcorn, terwijl de andere coaches op de achtergrond door blijven gaan met ruzie maken.

Het vrouwenhart van John Legend beroven

Ariana is niet eens bang om familie erbij te betrekken als het gaat om haar woeste gedrag. Chrissy Teigen is de grootste fan van haar man John, maar het lijkt erop dat Ariana in de running is voor die titel. Chrissy ging naar haar Instagram-verhalen om toe te geven dat het super ongemakkelijk was om haar man te laten wedijveren met een van haar favoriete zangers.

Ze zei verder: "John weet absoluut dat dit huis alleen naar Ariana Grande luistert. Stel je voor hoe ongemakkelijk het is voor John om in dit Ariana-huishouden te wonen en hem te moeten zijn."

Chrissy deelde haar liefde voor Ariana en zei: "Ik ben niet naar de opnames geweest. Ik heb geen idee wie wie is en wat wat is, dus ik ga met iedereen meekijken van jullie, en ik zal onbevooroordeeld zijn en ook mijn man steunen?"

Ze eindigde de laatste zin duidelijk als een vraag, maar volgens Ariana's bonnetjes heeft Chrissy misschien al besloten voor welk team ze gaat pleiten.

The Positions-zangeres plaatste een screenshot bij haar verhalen van een sms van Chrissy, die luidde: "Heb je enige activa die ik kan posten om team Ari te zijn." Het lijkt erop dat niemand veilig is voor Ariana's woeste overname van The Voice, en fans kunnen niet wachten om te zien welke stunts ze vervolgens uitha alt.

Aanbevolen: