Fans denken dat de Netflix-film van Lindsay Lohan weer een 'overboord'-remake is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat de Netflix-film van Lindsay Lohan weer een 'overboord'-remake is
Fans denken dat de Netflix-film van Lindsay Lohan weer een 'overboord'-remake is
Anonim

Netflix kondigde aan dat Lindsay Lohan de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film die een beetje te veel lijkt op een andere populaire romantische komedie uit de jaren 80. Fans zijn niet zo enthousiast als de producenten waarschijnlijk hadden gehoopt.

Hoewel we graag zien dat Lohan een filmcomeback maakt, kunnen filmfanaten niet anders dan haar aanstaande project vergelijken met Overboard.

Twitter Kritiek

In plaats van "Lindsay Lohan" trending op Twitter te zien over het nieuws, neemt de naamgenoot van Goldie Hawn en Kurt Russell's Overboard gespreksruimte in beslag.

Volgens Netflix gaat de niet-uitgebrachte film over de Parent Trap-actrice als een "nieuwe verloofde en verwende hotelerfgename die zichzelf onder de hoede bevindt van een knappe, arbeidersloge-eigenaar en zijn vroegrijpe dochter nadat ze totaal geheugenverlies heeft gekregen." bij een ski-ongeluk."

Overboard werd in 2018 al vernieuwd en speelde de komische Anna Faris in de hoofdrol. Zijn de overeenkomsten gewoon toeval, of plukt Netflix tevergeefs de plot?

Voor veel gebruikers van sociale media klinkt het als een Hallmark-versie van Mad Libs. Schakel de bezetting van de hoofdpersoon en de keuze voor een Amerikaanse feestdag uit, en je hebt gegarandeerd een knaller.

Een fan schreef op Twitter: "Als je een fan bent van de film 'Overboard', doe dan mee met mijn groepsaanklacht tegen dit project." Dat is extreem.

We kunnen net zo goed Lifetime en Hallmark in de mix brengen. Hoeveel CEO's in New York maken hun auto het hele jaar door kapot in de kerststeden?

Wroeten op Lindsay

Anderen zijn echter bereid om de film een kans te geven. Ze zijn verheugd om te zien dat Lohan terugkeert naar onze schermen sinds legendarische verhalen zoals Confessions of a Teenage Drama Queen.

Ze is ook van plan om te schitteren in een meer gruwelijke film genaamd Cursed, maar een Netflix-rol is het soort leidende energie dat ze verdient. Kaasachtig en overdreven zijn twee van de cruciale ingrediënten voor een vakantiecomfort go-to.

Een andere fan deed mee om Lohan te rooten vanaf de 2006-achtige zijlijn: "Na bijna een decennium niet in films te zijn verschenen en ook niet in Amerika te hebben gewoond, doet de comeback van lindsay lohan de wereld schudden en ik ben hier voor."

In haar onlangs vrijgegeven foto's stra alt ze en is ze trots op zichzelf voor al het werk dat ze in haar carrière heeft gestoken. Misschien kunnen we dit oplossen door te genieten van een ommekeer van 180 graden in plaats van Goldie Hawn af te zetten.

Aanbevolen: