Fans worden emotioneel bij Miley Cyrus en Lil Nas X die samenwerken op 'Montero'-album

Inhoudsopgave:

Fans worden emotioneel bij Miley Cyrus en Lil Nas X die samenwerken op 'Montero'-album
Fans worden emotioneel bij Miley Cyrus en Lil Nas X die samenwerken op 'Montero'-album
Anonim

Lil Nas X's langverwachte album Montero is eindelijk uit en fans gutsen over een bepaald nummer waar de artiest samenwerkt met Miley Cyrus.

De samenwerking van het duo is een onverwacht emotionele ballad met de titel Am I Dreaming die fans ontroerde door de zoete, nostalgische teksten.

Lil Nas X en Miley Cyrus maken fans emotioneel met powerballad 'Am I Dreaming'

Fans hebben Miley Cyrus en Lil Nas X het duo genoemd waarvan ze nooit wisten dat ze het nodig hadden nadat het album uitkwam.

Het nummer is een hartverscheurende ballad, anders dan de gebruikelijke provocerende stijl van de rapper. Aan de reacties op Twitter te zien, lijkt het erop dat de fans hier ook niet klaar voor waren.

“Ik droomde dat ik moest huilen in de schoolbadkamer rn,” zei een fan, "beginnen te luisteren naar Montero // Eindigen met Am I Dreaming with Miley Cyrus," was een andere opmerking, inclusief twee foto's van Lois van Family Guy in een domkleding en haar hart uithuilend.

"Lil Nas X en Miley Cyrus hebben echt iets gedaan met Am I Dreaming omg," zei een andere persoon.

"heilige st ben ik aan het dromen is zo verdomd goed", schreef een gebruiker.

"Miley Cyrus & Lil Nas X is een duo waarvan ik niet wist dat ik het nodig had. Am I Dreaming is BEAUTIFUL", zei een fan.

De satanische schoenen van Lil Nas X

Eerder dit jaar veroorzaakte Lil Nas nogal wat opschudding met de promotie van de beruchte Satan-schoenen, die naar verluidt een druppel bloed bevatten.

Een samenwerking tussen de kunstenaar en het ontwerpbedrijf MSCHF Product Studio, de schoenen maakten deel uit van een marketingcampagne gekoppeld aan de release van Lil Nas' nieuwe single en queer-anthem Montero (Call Me By Your Name), waarvan de video bevat expliciete satanische beelden.

De samenwerking leidde tot enige bezorgdheid bij Nike, die een handelsmerkrechtzaak heeft aangespannen tegen het in New York gevestigde ontwerpbedrijf.

Het sportkledingmerk volgde met een motie voor een tijdelijk straatverbod en een voorlopige voorziening en beweerde dat de satanische associatie het merk zou schaden. Ondanks dat de schoenen niet gelieerd zijn aan Nike, hebben duizenden mensen op sociale media het bedrijf bekritiseerd en gedreigd het te boycotten.

Tijdens de hoorzitting betoogden de advocaten die door MSCHF waren ingehuurd dat de schoenen "individueel genummerde kunstwerken zijn die aan verzamelaars werden verkocht voor $ 1.018 per stuk."

Maar de federale rechter koos de kant van Nike en vaardigde een tijdelijk straatverbod uit tegen de satanische schoenen.

Aanbevolen: