Lil Nas X en fans vieren een miljoen dislikes voor de muziekvideo 'Montero (Call Me By Your Name)

Lil Nas X en fans vieren een miljoen dislikes voor de muziekvideo 'Montero (Call Me By Your Name)
Lil Nas X en fans vieren een miljoen dislikes voor de muziekvideo 'Montero (Call Me By Your Name)
Anonim

Lil Nas X is een man van vele wonderen. Hij weet hoe internet werkt met sociale media, zijn manier om zijn muziek op de markt te brengen is geniaal. De Georgische rapper komt misschien soms over als een trol, maar zijn houding als artiest is enorm belangrijk voor de vertegenwoordiging van zwarte mensen en de LGBTQ+-gemeenschap. Helaas zorgde zijn tijd als artiest ook voor controverse, vooral voor zijn muziekvideo's.

Daar kwam deze mijlpaal onder de aandacht van Lil Nas X en fans. "Montero (Call Me Be Your Name)" heeft aandacht gekregen voor zijn muziekvideo, waarin de 22-jarige zijn homoseksualiteit omarmt en als gevolg daarvan naar de hel wordt gestuurd, eindigend met Lil Nas X die Satan vermoordt. Zijn polariserende nummer heeft misschien niet de meeste views op YouTube, maar "Montero (Call Me By Your Name)" is de eerste video met een miljoen dislikes.

Dislikes kunnen als negatief worden beschouwd voor een maker van inhoud, maar Lil Nas X omarmt het feit dat zijn muziekvideo de eerste is die een miljoen dislikes heeft bereikt, en zijn fans doen mee door het te vieren.

Lil Nas X quote tweette een bericht van een fan over het nieuws, en bedankte zelfs de haters voor de steun. Het is zoals het gezegde luidt: "Elke publiciteit is goede publiciteit." Hoewel de likes de hoeveelheid dislikes overstemmen, is het een interessante prestatie die de artiest van "Old Town Road" heeft weten te bereiken.

Fans zoals @fruitygirlboss op Twitter schreven: "iconische artiesten verleggen grenzen, maken golven en maken mensen kwaad in het proces. Dit is slechts een teken dat je iets goed doet tbh." Haar woorden zijn precies waar, want als artiest doet Lil Nas X zijn werk als entertainer correct.

Op typische wijze doet Lil Nas X zijn best om een negatieve omslag in een positieve te maken, zelfs als er onbeleefde en homofobe mensen zijn die hun tijd verspillen met klagen over zijn muziek terwijl er andere artiesten zijn die problematischer zijn dan hem. De jonge artiest zal succesvol blijven voor zijn harde werk en betekenisvolle liedjes die fans inspireerden om naar buiten te komen of zichzelf te zijn zonder angst of oordeel.

Helaas voor de haters, er is geen teken dat hij binnenkort stopt.

Aanbevolen: