Prins William en Kate zouden prins Harry en Meghan hebben mishandeld lang voor de koninklijke vete

Inhoudsopgave:

Prins William en Kate zouden prins Harry en Meghan hebben mishandeld lang voor de koninklijke vete
Prins William en Kate zouden prins Harry en Meghan hebben mishandeld lang voor de koninklijke vete
Anonim

Koninklijke biograaf, Andrew Morton, vertelt alles in nieuwe hoofdstukken van zijn boek, Meghan: A Hollywood Princess. Morton schreef in zijn tijd veel koninklijke boeken, het meest bekende Diana: Her True Story in Her Own Words.

De auteur heeft onlangs nieuwe hoofdstukken toegevoegd aan zijn biografie over Meghan Markle en het ziet er niet goed uit voor prins William en de hertogin van Cambridge.

Het verhaal maakte Markle oorspronkelijk belachelijk en wierp haar helaas in een negatief daglicht. Er zijn echter recente hoofdstukken verschenen die haar naam sindsdien hebben gezuiverd.

Hierdoor krijgen de kristalheldere reputaties van prins William en Kate Middleton een deuk.

Morton meldde dat Will en Kate's afwijzende houding jegens Meghan en Harry hun besluit hebben genomen om officieel hun koninklijke taken neer te leggen. De vete van de broer en de betrokkenheid van Kate en Meghan is zoveel meer gelaagd dan het publiek zich realiseert.

Prins William beschuldigd van pesten

In plaats van Meghan in de steek te laten, had het paleis een team dat 'honderden uren besteedde aan het controleren van sociale media-accounts en' gewelddadige bedreigingen werden gemeld aan de politie ', schreef hij.

Meghan stond altijd onder constant toezicht, waardoor het erg moeilijk was om in deze high society te leven. Er was een tijd dat Kate Meghan onder haar hoede nam, maar die relatie veranderde snel.

"De koelbloedigheid van de hertogin van Cambridge jegens Meghan en het vermeende pesten van William droegen bij aan een verwoestende 'Kaïn en Abel'-uitval tussen de broers', schreef Morton. "Harry was de 'prime mover' in verzuurde relaties tussen de Sussexen en de koninklijke familie, maar het was Meghan die 'de klap kreeg'."

Dit was niet de eerste keer dat prins William en Kate werden beschuldigd van het wegjagen van prins Harry en Meghan uit de koninklijke familie… maar hopelijk zal het de laatste keer zijn.

Harry en William's zeldzame gezamenlijke verklaring in januari 2020

"Ondanks duidelijke ontkenningen, verscheen er vandaag een vals verhaal in een Britse krant waarin werd gespeculeerd over de relatie tussen de hertog van Sussex en de hertog van Cambridge", zeiden ze in de gezamenlijke verklaring. "Voor broers die zo veel geven om de problemen rond geestelijke gezondheid, is het gebruik van opruiende taal op deze manier aanstootgevend en mogelijk schadelijk."

Een artikel uit 2020.

De koninklijke familie was er snel bij om de "geruchten" neer te schieten, dus het is waarschijnlijk dat ze hetzelfde zullen doen voor deze beweringen.

William, Kate, Harry en Meghan, voorheen bekend als de Fab Four, hebben sindsdien hun relaties hersteld, dus laten we hopen dat deze nieuwe informatie geen grote tegenslag veroorzaakt.

Aanbevolen: