10 tv-bazen waar we nooit voor zouden willen werken (en voor 5 zouden we dat wel doen)

Inhoudsopgave:

10 tv-bazen waar we nooit voor zouden willen werken (en voor 5 zouden we dat wel doen)
10 tv-bazen waar we nooit voor zouden willen werken (en voor 5 zouden we dat wel doen)
Anonim

Iedereen zal op een bepaald moment in zijn leven een baas hebben. Je kunt van ze houden of je kunt ze haten, maar wat je gevoelens ook zijn, je zult voor ze moeten werken.

In tegenstelling tot de echte wereld hoeven we voor tv-bazen niet voor hen te werken. In feite werken we niet voor hen, wat betekent dat we kunnen denken en zeggen wat we willen over hen zonder de angst om ontslagen te worden. Maar wat als je ervoor zou kunnen kiezen om een dag voor een tv-baas te werken. Wie zou je kiezen? Gelukkig voor jou hebben we een lijst samengesteld met tv-bazen waarvan we denken dat je er graag mee zou willen werken en waarvan we denken dat je ze koste wat kost moet vermijden.

15 Zou niet: meneer Krabs van Spongebob Squarepants waardeert geld boven zijn werknemers

We zijn het er zeker allemaal over eens dat we niet voor meneer Krabs zouden willen werken. Hij staat niet alleen bekend als een goedkope schaatser met slechts twee werknemers, maar hij brengt ook hun welzijn in gevaar door hen 24 uur per dag, 7 dagen per week te laten werken om wat extra geld te verdienen.

14 Zou niet: Rio van goede meiden zou je in een crimineel veranderen

Tenzij je wilt worden gestalkt door de FBI en je je altijd zorgen wilt maken over de veiligheid van je gezin, wil je absoluut niet voor Rio werken. Hij is niet alleen een crimineel, maar hij is ook een vlotte man die je alles kan laten doen wat hij wil, vooral als hij je man onder schot houdt.

13 Zou: Amy Sosa van Superstore weet hoe het is

Amy Sosa is een baas voor wie we het niet erg vinden om voor te werken. Sinds Amy zich op de ladder heeft opgewerkt van een geassocieerde medewerker, kent ze de frustraties en worstelingen waarmee haar medewerkers elke dag te maken hebben. Ze is misschien niet in staat om elke dag beter te maken, maar je weet tenminste dat ze je strijd begrijpt.

12 Zou niet: Don Draper van Mad Men is egoïstisch

Je weet nooit wie je krijgt als je het kantoor van Don Draper binnenstapt. Sommige dagen kan hij medelevend en bemoedigend zijn en andere dagen zal hij je briljante idee stelen en het als zijn eigen idee claimen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat als je zijn kantoor binnenstapt, er een heel ander gevaar ontstaat als je een vrouw bent gezien zijn rokkenjager manieren.

11 Zou niet: Ron Swanson van parken en recreatie heeft een hekel aan zijn baan

Hoewel Ron Swanson een geliefd personage is bij fans van parken en recreatie, zou hij een vreselijke baas zijn. Om te beginnen heeft hij een hekel aan de regering, wat een probleem is, aangezien hij een regeringskantoor heeft. Omdat hij vindt dat de overheid zich niet moet bemoeien met het leven van het publiek, doet hij er alles aan om zijn team ervan te weerhouden hun doelen te bereiken.

10 Zou: Leslie Knope van Parks And Recreation houdt van haar baan en haar werknemers

Aan de andere kant zou Leslie Knope de perfecte baas zijn om voor te werken. Leslie is niet alleen extreem gepassioneerd over haar werk, maar ze is ook gepassioneerd over haar medewerkers. Ze ziet het beste in mensen, zelfs als ze het zelf niet zien. En hoewel ze een hekel heeft aan het verliezen van vrienden, heeft ze liever dat ze hun dromen najagen dan dat ze een baan hebben die ze haten.

9 Zou niet: meneer Burns van The Simpsons geeft alleen om rijker worden

Mr. Burns staat regelmatig hoog op de lijsten van tv-bazen waar we niet voor zouden willen werken en met een goede reden. Hij geeft niet om zijn werknemers en laat regelmatig zijn dominantie over hen gelden door zijn honden te sturen om ze aan te vallen. Oh, en hij gaf Homer Simpson de leiding over veiligheidsinspecties.

8 Zou niet: Tony Soprano van The Sopranos zal je waarschijnlijk voor de gek houden

Tony Soprano is de baas als het gaat om zijn maffiafamilie en hij heeft er geen probleem mee mensen te vermoorden als ze een fout maken of hem in de weg lopen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij niet vriendelijk is voor suggesties of mensen die zijn autoriteit in twijfel trekken. Dat is absoluut geen omgeving waarin we zouden willen werken.

7 Zou: Jacqueline Carlyle van het gedurfde type gelooft in haar werknemers

Ook al is Jacqueline Carlyle de hoofdredacteur van Scarlett magazine, ze laat de macht niet naar haar hoofd stijgen. Ze komt respectvol op tegen haar superieuren als ze ongelijk hebben en daagt haar medewerkers voortdurend uit om het beter te doen en beter te doen. Ze zal zelfs haar eigen carrière voor je op het spel zetten als ze denkt dat je pitch de moeite waard is. Jacqueline Carlyle is de modebaas van onze dromen.

6 Zou niet: Michael Scott van het kantoor doet te hard zijn best om herkenbaar te zijn

Michael Scott denkt dat hij een geweldige baas is, wat hem een slechte baas maakt. Hij probeert te hard om relatable te zijn met zijn werknemers en komt meestal over de schreef. Zijn vastberadenheid om aardig te zijn zorgt ervoor dat hij zijn werknemers afleidt met nutteloze vergaderingen en andere gekke scenario's.

5 Zou niet: Helen Dubois van Drake en Josh kent haar werknemers niet eens van haar gasten

Helen Dubois was de manager van The Premiere in Drake en Josh. Een van de redenen waarom we niet graag voor haar zouden willen werken, is omdat ze niet altijd weet wie haar werknemers zijn, tenminste niet als het om Josh gaat. Ze is ook extreem hard voor haar medewerkers en bekritiseert hen wanneer ze de kans krijgt.

4 Zou: Bob Belcher van Bob's Burger behandelt zijn werknemers als familie

Bob Belcher houdt van zijn werk en behandelt zijn werknemers als familie… deels omdat ze zijn familie zijn. Hij houdt ook van zijn klanten en wil dat ze vol en gelukkig vertrekken. Hij neemt misschien niet altijd de beste zakelijke beslissingen, maar de kwaliteit van zijn eten redt altijd de dag. Je weet tenminste dat je goed zou eten als je voor Bob zou werken.

3 Zou niet: Gregory House From House is nooit verkeerd

Gregory House was misschien een fenomenale dokter, maar hij was een vreselijke baas. Hij zal alles doen wat hij kan om zijn patiënten te helpen, niet omdat hij om hem geeft, maar omdat hij zijn kostbare reputatie niet wil schaden. Hij is niet alleen moeilijk om mee te werken, maar hij weigert ook gratis te werken, wat betekent dat je hem niet in de gratis kliniek zult vinden, maar dat je er waarschijnlijk wel zult zijn.

2 Zou niet: Wilhelmina Slater van Ugly Betty Values macht over alles

Als Jacqueline Carlyle de beste modebaas is, dan is Wilhelmina Slater de slechtste. Ze laat vaak haar woede over het feit dat ze geen hoofdredacteur is de overhand krijgen. Ze is constant aan het plannen om te krijgen wat ze wil en behandelt haar medewerkers als pionnen. Ze geeft absoluut alleen om haar carrière en die van niemand anders'.

1 Zou: Kapitein Holt uit Brooklyn Nine-Nine ondersteunt zijn werknemers

Kapitein Holt toont zijn emoties misschien niet goed, maar dat betekent niet dat het hem niets kan schelen; in feite geeft hij veel om zijn werknemers. Hij komt op voor zijn medewerkers als ze met onrecht worden geconfronteerd en staat hen regelmatig bij in hun professionele en privéleven. Kapitein Holt zal je zeker laten weten wanneer je iets goed doet.

Aanbevolen: