Koninklijke fans bedanken prins Harry en Meghan Markle voor het doorbreken van hun stilzwijgen over Afghanistan

Inhoudsopgave:

Koninklijke fans bedanken prins Harry en Meghan Markle voor het doorbreken van hun stilzwijgen over Afghanistan
Koninklijke fans bedanken prins Harry en Meghan Markle voor het doorbreken van hun stilzwijgen over Afghanistan
Anonim

Fans van de koninklijke familie zijn de hertog en hertogin van Sussex dankbaar voor hun mening over de gebeurtenissen in Afghanistan.

Prins Harry en Meghan Markle hebben een verklaring uitgegeven waarin de huidige situatie in de wereld wordt besproken, in het licht van de tragische situatie in Afghanistan en de rampzalige aardbeving die Haïti trof. Prins Harry heeft tijdens zijn tijd in het Britse leger twee tours in Afghanistan gedaan, en volgens de website van de koninklijke familie in totaal tien jaar. Hij klom uiteindelijk op tot de rang van kapitein en fans waren er kapot van toen zijn titels hem werden ontnomen.

Prins Harry en Meghan doorbreken hun stilte

De hertog en hertogin hebben een verklaring gepubliceerd op de officiële website van hun stichting Archewell, die positieve reacties van hun fans heeft opgeleverd.

“De wereld is momenteel uitzonderlijk kwetsbaar. Omdat we allemaal de vele lagen van pijn voelen als gevolg van de situatie in Afghanistan, zijn we sprakeloos , deelden ze in het bericht.

Hun verklaring ging over hoe het paar "diepbedroefd" was over de drastische overname van Afghanistan door de Taliban en de gevaarlijke aardbeving die Haïti trof. De Sussexen voegden er verder aan toe dat hoewel het gemakkelijk was om je "machteloos" te voelen, er veel is dat mensen nog kunnen doen om te helpen.

"Het is gemakkelijk om ons machteloos te voelen, maar we kunnen onze waarden samen in actie brengen."

Fans van de koninklijke familie waardeerden de inspanningen van het paar om het bewustzijn te verspreiden en hun standpunt te delen. De Sussexen hebben ook een lijst vrijgegeven met verschillende manieren waarop mensen ondersteuning kunnen bieden naast hulpmiddelen voor geestelijke gezondheidszorg waarvan ze hoopten dat iedereen er gebruik van zou maken.

Fans bedankten Meghan en Harry voor het verbreken van hun stilte.

"Oh mijn god, bedankt Harry en Meghan dat jullie niet stil hebben gezeten.." schreef een fan als reactie.

"Hartverscheurend. Bedankt voor het gebruik van je platform, " voegde een ander toe.

"Bedankt voor het terugbrengen van de opmerkingen, u bent de meest vertrouwde koninklijke bron !!! Harry en Meghan zijn een kracht voor verandering en hun leiderschap komt naar voren…" zei een derde.

"Tbh, het voelt alsof de wereld instort. Ik voel me de laatste tijd hulpeloos. Als dit op een kleine manier helpt, doe ik mee!" een vierde schreef in de reacties.

"Bedankt H&M dat je aan anderen denkt, " lees een ander antwoord.

Prins Harry werd onlangs bedrogen vanwege zijn 'Vier-boekendeal', maar zijn bemoedigende woorden leken fans weer aan zijn kant te krijgen.

Aanbevolen: